Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Partea de corp pe care o spălați mai întâi la duș vă dezvăluie personalitatea

Rutinele de dimineață devreme încep de multe ori cu un duș pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, modul în care facem duș nu este același lucru. S-ar putea să nu fi observat, dar există o tendință în noi toți, să începem dușul cu o anumită parte a corpului. Subconștient , decizia este luată de corpul nostru și asta spune multe despre personalitatea noastră. Hai să vedem părților corpului pe care le spălăm mai întâi în timp ce facem duș ce spun despre noi.

1. Dacă vă spălați mai întâi fața.


Dacă vă spălați mai întâi fața, trăiți în esență toate cele 5 simțuri – mirosul, văzul, gustul, atingerea și auzul. Aceasta înseamnă că sunteți foarte preocupat de modul în care sunteți perceput și, prin urmare, doriți să acordați cea mai mare grijă celor întâi observate de ceilalți – față.
Sunteți întotdeauna îngrijorați de ceea ce alții gândesc despre voi.

2. Dacă vă spălați mai întâi brațele sau picioarele.

Dacă vă aflați printre cei care acordă atenție mai întâi picioarelor, vă puteți numi o persoană umilă și pământeană. Cu toate acestea, există o altă parte a acestui lucru. Brațele sau picioarele sunt, de asemenea, simbolurile puterii și voinței. Astfel, spălarea lor înseamnă că nu te temi să-ți exprimi alegerile. Dacă aveți tendința să vă spălați mai întâi axilele, sunteți cel mai probabil popular în cercurile dvs. sociale și ca o persoană de încredere. Și tu ești cel care nu-ți este teamă de munca grea.

3. Dacă vă spălați mai întâi părțile intime.


Dacă vă spălați mai întâi părțile dvs. private, sunteți probabil o persoană foarte timidă . Nu acordați prea multă atenție grupurilor sociale, însă cei care vă cunosc îndeaproape vor spune că sunteți cea mai reală persoană de pe pământ.

4. Dacă vă spălați mai întâi pieptul.


Dacă ați observat că vă curățați mai întâi pieptul în timp ce faceți baie, sunteți, cu toate probabilitățile, încrezători și confortabili în pielea proprie . Sunteți practic și foarte simplu . Îți place să fii independent și oamenii să te admire pentru asta.

5. Dacă vă spălați mai întâi părul.


Dacă vă spălați mai întâi în duș părul sau capul, sunteți o persoană care îi place disciplina și ordinea . Partea superioară a corpului tău înseamnă, în general, forța. De asemenea, gestionați timpul foarte bine și sunteți cunoscuți pentru punctualitatea dvs. De multe ori puneți creierul peste avere atunci când alegeți prietenii.

6. Dacă vă spălați mai întâi umerii și gâtul.


Cei mai harnici oameni își spală mai întâi gâtul și zona de umăr. Sunteți o persoană pozitivă și cu entuziast și, de asemenea, vă așteptați la fel de la alții. Sunteți foarte competitivi și doriți să fiți cu un pas înaintea tuturor.

7. Dacă vă spălați mai întâi spatele.


Spatele vă reflectă conștiința. Spatele implică coloana vertebrală și sistemul nervos care joacă un rol important în funcționarea creierului. Spălarea spatelui în primul rând spune multe despre natura dvs. rezervată. Sunteți întotdeauna foarte precaut și nu aveți încredere în oameni cu ușurință.Aveți obiceiul de a vă adânci lucrurile profund și de a lua decizii cu atenție.

Vă rugăm să rețineți că acest test este numai pentru scopuri distractive și nu poate fi considerat o opinie profesională.

loading...

Add comment