Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Știința confirmă-sarcina poate fi „contagioasă”

Potrivit statisticilor , 2010 a fost anul în care numărul de sarcini a fost cel mai ridicat. Poate că acest lucru poate fi explicat printr-o descoperire făcută de oamenii de știință despre sarcină.Noi vom vorbi despre oamenii de știință care explică de ce este de fapt „contagioasă”.

În 2014, revista American Sociological Association a publicat un studiu care a determinat oamenii de știință să ajungă la o concluzie interesantă: sarcina poate fi contagioasă.În timpul studiului, care a durat 10 ani, a început în anul 1990 și s-a terminat în 2000, cercetătorii au analizat datele a 1720 de femei și au descoperit o tendință foarte interesantă: mai mult de jumătate dintre femei au avut un copil până la sfârșitul experimentului.În timpul interviurilor, femeile au menționat lucruri precum „legăturile de prietenie”, ceea ce a fost un motiv probabil pentru ca „sarcina să se ia”. Toate pentru că oamenii tind să acționeze în funcție de mediul lor și de interacțiunile interpersonale care influențează deciziile pe care le iau.Acest lucru înseamnă că văzând o prietenă însărcinată evocă sentimente pozitive în subconștient și asta începe să afecteze intențiile dvs. de fertilitate.

 

De asemenea, există alți factori posibili care determină o femeie să schimbe direcția intențiilor de fertilitate.Văzând că prietena ei este capabilă să-și crească copilul, îi dă încredere unei alte femei despre abilitățile sale de a avea copii.

În mod surprinzător, „legăturile de prietenie” pot influența, de asemenea , numărul de copii pe care îi are o femeie . Motivele sunt aceleași: dacă o prietenă a unei femei poate avea mai mulți copii, poate face și ea asta. Mai mult, sentimentul de a rămâne în urmă dacă prietena ei are 3 copii și ea are doar un copil încă.

Un alt fapt interesant este că acest fapt cum că sarcina poate fi „contagioasă” nu există între frați. Unii cercetători explică acest lucru prin faptul că în ziua de astăzi, prietenii pot avea o importanță mai mare pentru indivizi decât frații lor.Prin urmare, „riscul” unei femei care rămâne însărcinată crește cu fiecare prieten care are deja un copil.

loading...

Add comment