Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

4 pași care trebuie urmați obligatoriu dacă vrei să scapi de burtă.

Una dintre părțile cea mai predispusă la depunerea grăsimilor a trupului nostru este burta. Cu toate acestea, există exerciții care vă pot ajuta să intrați în formă rapidă dacă luați o abordare corectă.Moi vă spunem etapele de bază pe care fiecare persoană trebuie să le treacă dacă dorește să scape de extra-centimetrii de pe burtă.

1. Aveți mare grijă la dieta dvs.


Încercați să minimalizați cantitatea de zahăr și carbohidrați din dieta dvs. Înlocuiți sucurile acidulate cu ceai, sosurile dulci cu legume și fructe și zahărul cu miere. Mănâncă mai multe legume și fibre.

2. Fă mișcare.

Aleargă 30 de minute pe zi și în curând veți vedea schimbări pozitive în corpul dumneavoastră. Dacă este prea greu pentru dvs. să alergați 30 de minute de la început, puteți merge în pas alergător. Alergarea arde de 2,5 ori mai multe calorii decât mersul pe jos.

Inotati cel putin 30 de minute de 2-3 ori pe saptamana. Alegeți stilul și ritmul dorit. Cel mai important lucru este să rămâneți în mișcare, deoarece orice exerciții în apă vă ajută să pierdeți greutatea: o oră de înot intensiv vă poate ajuta să ardeți 500 de calorii.

Mersul pe bicicleta este unul dintre exercițiile de bază pe care le puteți face dacă doriți să pierdeți în greutate. Faceți-l de 2-3 ori pe săptămână într-un ritm confortabil și veți vedea cu siguranță rezultate.

3. Contractați mușchii abdomenului.

Exercițiile cardio vă vor ajuta să vă pierdeți greutatea în plus, dar nu vă va face pielea absolut plată. Aveți nevoie de o abordare complexă, în care puteți să pierdeți greutatea și să vă întăriți mușchii.Pentru a face acest lucru, respirați tot aerul din plămâni, trageți abdomenl spre coloana vertebrală și țineți respirația timp de 15-20 de secunde. Repetați acest lucru de 10 ori, de 3-4 ori pe zi și câteva săptămâni mai târziu, veți observa că talia dvs. a devenit mai mică.

Un exercițiu simplu, dar foarte eficient este „planșa.” Faceți-l de 2-3 ori pe zi timp de 30 de secunde, crescând treptat durata. În afară de arderea de calorii și de a face abdomenul mai puternic, de asemenea, face și o postură mai bună a corpului.

4. Obțineți relaxare musculară.


Abdomene. Aceste exerciții vă vor face mai puternice. Încercați diferite tipuri de abdomene pentru a vă lucra abdomenul.

Ridicări de picioare. Vă întindeți pe spate și puneți mâinile pe podea pentru echilibru. Ridicați încet picioarele de 10-15 ori. Veți începe să observați progresul în doar 30 de zile.

loading...

Add comment