Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
lichior-de-oua

Rețeta naturală care contribuie la refacerea oaselor și articulațiilor – lichior de ouă și lămâi.

Dacă aveți o densitate osoasă scăzută din cauza deficienței severe de calciu, atunci orice sursă de calciu va funcționa pentru a inversa procesul. Preparatele din suc de lămâie și ou ar putea funcționa și ajuta la refacerea oaselor și articulațiilor.

Cum se prepară lichiorul de ouă și lămâi.
Umpleți cu grijă un borcan cu gură largă cu ouă curate, întregi, necrăpate.Noi vom folosi 3 ouă cu tot cu croajă, spălate bine înainte, acest lucru face un amestec suficient pentru aproximativ o săptămână.Acoperiți ouăle cu suc de lămâie proaspăt stors.Închide borcanul ermetic și pune la frigider.Agitați ușor borcanul de câteva minute de aproximativ 3 ori pe zi.

Încet, ar trebui să începeți să vedeți bule formându-se pe cojile ouălor, apoi cojile ouălor se vor dizolva și în final amestecul va deveni alb.Nu ar trebui să dureze mai mult de 36 – 48 de ore pentru ca amestecul să fie gata.Dacă lăsați amestecul mai mult timp, acesta va tinde să devină gros, iar ouăle vor începe să absoarbă mai mult din gustul de suc de lămâie.Când rămâne doar o coajă albă subțire, măcinați ouăle cu un pistil și scurgeți-le printr-o sită într-un borcan sterilizat cu capac.Se poate adauga după gust, miere.Amestecați, închideți capacul și păstrați-l în frigider.O lingură mare înainte de fiecare masă va fi suficient pentru a vedea îmbunătățiri.Luați amestecul timp de două săptămâni, apoi faceți o pauză de două săptămâni.

Cojile de ouă sunt o sursă excelentă, ieftină și naturală de calciu. Și calciul din coajă de ou este ușor accesibil și pentru organism.Cojile de ouă sunt făcute aproape în întregime din carbonat de calciu, care este exact ceea ce formează unghiile, dinții și oasele noastre. De asemenea, sunt încărcate cu proteine, magneziu, seleniu, stronțiu și alți compuși despre care se spune că sunt buni pentru oase și articulații.

Mulți oameni care folosesc acest remediu natural, nu au efecte secundare grave. Spuneți imediat medicului dumneavoastră dacă aveți reacții adverse grave, inclusiv: greață/vărsături, pierderea poftei de mâncare, scădere neobișnuită în greutate, modificări mentale/dispozitive, dureri osoase/musculare, dureri de cap, sete crescută/urinat, slăbiciune, oboseală neobișnuită sau cereți părerea medicului dvs. înainte de a începe să consumați acest lichior de ouă cu lămâi.

loading...

Add comment