Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ema Stoian, fetița care a făcut senzație la Românii au talent și a făcut-o pe Andra să apese butonul auriu

Ema este micuta balerina care a impresionat vineri seara juriul de la Romanii Au Talent.
Aceasta i-a uluit pe jurati cu un numar de acrodance, gimnastică ritmică și dans contemporan. Andra a simțit nevoia să apese imedat Golden Buzz-ul, care a trimis-o pe Ema direct în semifinală.
Andi Moisescu a fost deasemenea impresionat de Ema Stoian
acesta a declarat

„Mă lovise exact ca un trăznet (numărui ei de dans n.r) și mi-am dat seama că nu voi găsi nicio frază care să se ridice la nivelul interpretării ei. Așa că în momentul ala mi-am dat seama ce să fac: apas butonul auriu”

In varsta de 10 ani, fetita are deja un palmares bogat, printre premiile detinute de aceasta se numara medalia de aur la Cupa României si locul I pentru categoria ei de vârstă, la secțiunea acrodance din cadrul competitiei Dance World Cup care a avut loc la Barcelona.

Mama Emei a declarat pentru protv.ro ce a înseamnat pentru fetița de 10 ani acest moment.

”Ema e o fetiță isteață și modestă și așteaptă să se întâmple lucrurile. Nu știu dacă se aștepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera. Am fost cu toții foarte bucuroși și ușor copleșiți. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Au început și confetti, a fost frumos.
A fost încântată că Andra i-a dat Golden Buzz, este o fană a ei. Mai târziu, Smiley și Bartoș i-au spus: ”Mamă, a apucat Andra să apese, că voiam noi să-ți dăm Golden Buzz-ul!” Și a fost și mai bucuroasă. Au luat-o în brațe. A fost răsfățată atunci!”

loading...

Add comment