Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
incarcator

Lucruri neștiute despre lăsarea încărcătorului conectat la priză atunci când nu este folosit

Lăsarea încărcătorului în priză este o practică destul de comună în zilele noastre.Mulți dintre noi uită de el sau din comoditate, nu îl mai scot din priză până la următoarea folosire.Dar despre cât este de bine să facem acest lucru și ce lucruri neștiute sunt, vom afla în continuare.

O întrebare pe care majoritatea o pun atunci când este lăsat încărcătorul în priză este dacă acesta folosește electricitate atunci când este conectat la priză și nu este folosit.Lăsând încărcătoarele pentru telefoane mobile conectate la prize, consumă energie din priza respectivă, chiar și atunci când încărcătorul nu este în uz. Nu numai că aceasta irosește energie, dar consumatorii ajung să plătească pentru energie electrică pe care nu o folosesc cu adevărat. Ori de câte ori este posibil, încercați să scoateți un încărcător nefolosit din priză.

Dacă ești vreodată îngrijorat că menținerea încărcătorului telefonului în priză toată ziua ar reprezenta un fel de pericol de incendiu, ei bine există un risc foarte mic, dar este important de luat în considerare atunci când lăsați încărcătoarele în priză.Deoarece acestea consumă electricitate din priză, poate apărea un incendiu dacă un fir este scurtcircuitat sau încărcătorul intră în contact cu apa.

O priză multiplă poate fi o soluție bună pentru cei care nu doresc să-și conecteze și să-și deconecteze în mod constant încărcătorul de telefon mobil de la o priză. Încărcătorul și alte dispozitive electrice pot fi conectate la un prelungitor, care este conectat la priză. Banda este apoi oprită atunci când nu este utilizată.

Având în vedere asta, poate ar trebui să ne deconectam cu toții încărcătoarele atunci când nu sunt în uz.Din punct de vedere al siguranței, recomandăm întotdeauna achiziționarea de echipamente de marcă de înaltă calitate, originale. Lucrurile ieftine, fără nume, pot fi destul de îngrozitoare uneori și nu de multe ori nu vor funcționa așa cum trebuie.Pe lângă acest lucru,încărcătoarele neoriginale pot consuma mult mai multă energie.Știm că majoritatea oamenilor caută să economisească bani la factura la electricitate.Există multe lucruri de zi cu zi pe care le lăsăm adesea în priză și care ar putea absorbi energie de care nici măcar nu-ți dai seama, dar cel mai comun probabil că este încărcătorul telefonului mobil.

loading...

Add comment