Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a fi cu un nativ Gemeni

1. Sunt vorbăreți.
Ei au o mulțime de opinii, gânduri și idei pe care doresc să le împărtășească cu cineva, fie prin voce tare, fie prin e-mail, mesaje sau altele. Nu te vei plictisi alături de un nativ Gemeni.

2. Sunt spontani în tot ceea ce fac.
Nu fi suprins dacă toată săptămâna vor să mearga la un anumit concert, dar in ziua respectiva vor să vadă un film. Sau, dacă maine îți fac o surpriză și te duc în Maldive. Energia lor impulsivă poate fi de ajuns pentru a păstra lucrurile interesante.

3. Știu cum să țină flacăra aprinsă într-o relație.
Sunt capabili de a strânge cuvintele într-un mod care va face ca inima ta să tremure. Și odată ce statutul relației este definitiv, vor face tot ce le stă în putință să-și facă fericită partenera.

4. Ei au nevoie de spațiu pentru a-și face propriul ritual.
Indiferent dacă joacă un joc video sau că se întâlnește cu un grup de colegi, Gemenii vor să simtă că își pot menține independența într-o relație și pot trece de la un capriciu la altul.

5. Sunt imaginativi și curioși.
Le place să descopere tot ce e nou și să își folosească imaginația pentru a stimula lucrurile.

6. Sunt foarte analitici.
Nu numai că gurile lor au un ritm alert, dar și creierul lor. În mod frecvent, ei își planifică următoarea mișcare, pe care ei știu că te va face să zâmbești în mijlocul zilei. Dar acest lucru înseamnă, de asemenea, că au tendința de a analiza mai mult lucrurile și de a se simți suprasolicitat.

7. Ei știu ce vor de la viață.
Geminisii tind să fie foarte specifici despre tot ce-i înconjoară. De la tipurile de haine pe care le vor purta la modul în care preferă mâncarea, sau numeroasele lor cărți să fie aranjate pe un raft. Deci, dacă aveți un nativ Gemeni lângă dvs., puteți fi siguri că îndepliniți standardele lor exacte.

loading...

Add comment