Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bărbații mărturisesc de ce găsesc femeile mai în vârstă irezistibile

Trebuie să recunoașteți că majoritatea dintre noi ne imaginam un cuplu ca o femeie mai tanara cu un barbat mai in varsta. O relație în care omul este mai tânăr nu a fost acceptată pe scară largă în trecut. Astăzi oamenii sunt mai deschisi și lucrurile ca diferența de vârstă nu mai joacă un rol important. Ar putea părea surprinzător, dar mulți bărbați sunt atrași de femei mai în vârstă din diferite motive.Noi vom aborda acest mister și vom vorbi despre asta, să vă ajute să înțelegeți ce bărbați găsesc atât de atrăgător la femeile mai în vârstă.

Ceea ce atrage un bărbat la o femeie mai în vârstă de la început este concentrarea ei clară. Are o idee puternică asupra a ceea ce dorește și își concentrează energia asupra atingerii unor obiective mai mari. În timp ce femeile mai tinere explorează lumea prin relații și drama, femeile mai în vârstă se concentrează asupra îmbunătățirii propriei vieți și a vieții celor dragi. Bărbații apreciază că nu vor exista presupuneri cu ea, deoarece pot fi drepți în relație.

Femeile mai în vârstă cunosc mai multe despre viață.
Femeile mai în vârstă au mai multă experiență în viață, întâlniri și relații, în general, ceea ce permite bărbatului să învețe multe lucruri noi de la ea. Îi oferă perspectiva asupra mai multor aspecte, iar bogata experiență de viață îl ajută pe bărbat să privească mai realist viața și să-l determine să se maturizeze la niveluri superioare.Aceste femei au capacitatea de a vedea un om într-un mod care nu se poate vedea pe sine însuși. Îi arată ce fel de om este și îl motivează să atingă obiective mai mari .

Sunt mai încrezătoare și independente.
În timp ce femeile mai tinere își caută încă atenția și aprobarea din partea publicului, o femeie mai în vârstă se simte confortabilă în pielea ei . Nu are nevoie să se dovedească nimănui și nu caută aprobarea. Se simte confortabilă în lume. Încrederea ei și felul în care ea se poartă este doar magnetică . Femeile mai în vârstă se bucură de atenția bărbaților, concentrându-se și asupra altor lucruri importante.

Sunt mult mai mature.
Femeile mai în vârstă au mai multă experiență de viață și au trecut mult mai mult în viața lor. Ele știu să nu reacționeze exagerat și să-și controleze emoțiile și comportamentul . Dar cu siguranță asta nu înseamnă că sunt plictisitoare și nu știu ce înseamnă distracția. În cele mai multe cazuri, ele sunt la fel de jucăușe și copilărești în interior, le place să vorbească și să petreacă un timp minunat cu partenerii lor.

Au gusturi rafinate.

Unii bărbați iubesc senzația de calm pe care o au femeile mai în vârstă. Femeile mai tinere poseda energie nesăbuită care poate fi adorabilă și tentantă, dar această trăsătură nu îi va atrage pe toți. Mulți tineri preferă un stil de viață mai lent și mai liniștit, care este relaxant și calm . Majoritatea femeilor în vârstă preferă hobby-uri liniștite, cum ar fi grădinăritul, lectura și pictura în loc să facă niște activități hipostimulante.

Poartă conversații mai intelectuale.
Femeile mai în vârstă poartă conversații mature și excelente. Experiența lor de viață le permite să înțeleagă lumea la un nivel mai profund. Mai mult, statisticile spun că majoritatea femeilor care au peste 30 de ani sunt mai inteligente și capabile să mențină o conversație profundă despre aproape orice subiect: cum ar fi mediul înconjurător, comunitatea, călătoriile, mass-media etc. Ele au opinia lor despre orice și asta le face mai atractive pentru bărbați.

Sunt stabile din punct de vedere financiar.
Nu este nici un secret că băieții doresc, de asemenea , securitate financiară , indiferent cât de tineri sau bătrâni sunt. Majoritatea femeilor în vârstă au o carieră bine stabilită, au bani într-un fond de economii și au un sentiment puternic de responsabilitate financiară atunci când își plătesc facturile.

Ele au mai multă experință la gătit.


Femeile mai în vârstă au stăpânit deja arta gătitului și mâncărurile lor vor fi aproape întotdeauna super-delicioase! Femeile mai tinere gătesc mai puțin și preferă să comande mâncare, în timp ce femeile mai în vârstă încă mai doresc să gătească pentru bărbatul lor. Ele apreciază, de asemenea, mese bune, sănătoase, împreună cu familia. Homemade, cald și extra gustos!

loading...

Add comment