Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum iubesc cei din zodia Săgetător

In dragoste, un Sagetator este incitant, cu ceva nou la fiecare pas.Sagetatorul este interesat de o conexiune intelectuală, precum și de o legătură fizică cu partenerul său.Stabilirea unei relații emoționale este dificilă pentru un Sagetator deoarece are o nevoie atât de puternică de libertate. Cu toate acestea, odată ce s-au angajat într-o relație, aceștia sunt credincioși, pasionați și o sursă de distracție nesfârșită și râs pentru partenerul lor. Sagetatorii nu sunt tipul gelos sau posesiv. Ei iubesc libertatea și ei oferă și o mulțime de libertate. Ei au nevoie de independența lor. Cei apropiați vor trebui să fie extrem de atenți și îndrăzneți atunci când este vorba despre libertatea pe care trebuie să o aibă Sagetatorii.

Deși Sagetatorii sunt comunicativi, distractivi și de povestitori, rareori vor vorbi despre sentimentele lor.Ei au nevoie de emoție și călătorii, luând iubitul lor cu ei prin vacanțe nesfârșite, activități în aer liber și excursii pe șosea. Camping, drumeții, scufundări, dansuri sub stele, picnicuri la plajă, concerte în aer liber și alte activități fizice în aer liber vor fi toate distractive pentru Săgetători. Sagetatorul se va asigura întotdeauna că partenerii lor se bucură de viață la fel de mult ca și ei.

Dacă te îndrăgostești de un Sagetator, viața ta nu va fi lipsită niciodată de emoție. Așteptați să vizitați multe locuri diferite și să aflați despre diferite culturi și subiecte. Bucurați-vă de petrecerea timpului cu ei, dar dacă nu sunteți căsătoriți sau serios angajați unii față de alții, cel mai probabil Sagetatorul nu crede că ați semnat contracte pe tot parcursul vieții. Dacă se termină, nu te uita înapoi, a fost grozav în timp ce a durat și ei vor merge mai repede, așa că ar trebui și tu.

Un Sagetator este un iubit pasional și interesant care trăiește în prezent. Fiecare experiență va fi un festival de iubire înfloritoare. Ei sunt iubiți foarte experimentați și devotați.Sagetatorii se bucură de călătoria iubirii, la fel de mult sau mai mult decât destinația.Ei au o latură sălbatică și aventuroasă.

loading...

Add comment