Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Acești milionari nu cumpără iahturi și insule, dar salveaza mii de copii

Scopul lor în viață nu este să trăiască numai pentru ei înșiși. Nu toate celebritățile își cheltuiesc onorariile pentru vieți de lux, iahturi, avioane sau diamante. Sunt câțiva dintre ei care preferă să-i ajute pe cei din jur la nevoie și să se angajeze în tot felul de acte de caritate. În continuare sunt 8 celebrități care au găsit sens în a trăi nu numai pentru ei înșiși și capriciile lor.

1. Gosha Kutsenko.


Gosha Kutsenko este un actor de teatru și film, cântăreț, scenarist și producător rus. Fundația „Step Together” al lui Gosha îi ajută pe copiii cu paralizie cerebrală. Actorul a început fundația în 2011 și, de atunci, de două ori pe an, organizează concerte de caritate la care îi invită pe colegii și prietenii săi.

2. Natalia Vodianova.


Natalia Vodianova, modelul binecunoscut a creat Fundația Naked Heart for Children. Activitatea sa de caritate este cunoscută nu numai în țările estice, ci și în Europa.Fundația este implicată în construirea de locuri de joacă și oferă asistență juridică, psihologică, terapeutică și socială familiilor cu copii cu dizabilități.Vodianova organizează de multe ori evenimente de caritate și curse sportive la care celebritățile sunt invitate să colecteze bani în scopuri bune.

3. Konstantin Habenskii.


Konstantin Habenskii este un actor rus de teatru și film, artist al poporului din Rusia. Fundația Konstantin Khabensky îi ajută pe copiii cu cancer. În 2013, fundația sa a salvat 130 de copii.Actorul spune că nu este nimic mai valoros decât viața umană și când vede ochii fericiți ai mamelor, în interiorul lui se găsește ceva foarte important, care îi dă putere și bucurie.

4. Chulpan Khamatova.


Actrita a înființa în anul 2006 fundatia „Give Life”, care este implicata in sprijinirea copiilor.De asemenea, găsește donatori de sânge, grupuri de voluntari care oferă asistență psihologică și socială copiilor bolnavi.

5. Keanu Reeves.


Keanu Reeves, celebrul actor canadian are un mod de viață foarte simplu și comunică cu cei fără adăpost. El nu este deloc un adept al luxului și nu înțelege de ce vilele și avioanele private sunt necesare uneori pentru a face un om.Chiar și când a devenit bogat și faimos, nu a cumpărat un loc unde să trăiască pentru el însuși, ci a rămas într-o casă închiriată. El nu are propria sa mașină, Keanu călătorește cu transportul public.El a fondat o fundație. Boala surorii lui a fost ceva care a determinat decizia sa. De asemenea, susține diferite proiecte de mediu și se luptă pentru drepturile animalelor.

6. Leonardo DiCaprio.


Primind sume impresionante de bani, DiCaprio și-a dat seama că banii nu fac o persoană fericită. În 1998, el a creat o fundație caritabilă unde a donat 15 milioane de dolari unui număr de 30 de organizații diferite.

7. Kate Middleton.


Jurnaliștii au acuzat-o în mod repetat pe ducesa de la Cambridge pentru faptul că se comportă necorespunzător pentru un membru al familiei regale.Dar Katherine nu acordă atenție acestor atacuri, preferă să poarte haine care nu sunt de branduri luxoase, alegând în schimb după branduri precum Zara, H & M și altele de genul acesta.Împreună cu soțul ei participă la diferite evenimente și alocă sume suficient de mari pentru caritate.

8. Angelina Jolie.


În 2001, în timpul filmării filmului „Lara Croft”, care a avut loc în Cambodgia, actrița a manifestat un interes în caritate. Acolo unde Angelina vedea nevoile oamenilor, mergea cu ajutor umanitar în țările lumii a treia.A creat mai multe fundații caritabile care ajută copiii din Africa. În 2013, actrița a primit un Oscar umanitar pentru merite sale.

Și aceasta nu este întreaga listă a stelelor angajate în fapte bune. Și faptul că numărul acestor persoane crește în fiecare an este încurajator. La urma urmei, astfel de inițiative salvează mii de vieți.

loading...

Add comment