Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sfatul omului cu cel mai ridicat coeficient de inteligență din lume: ”Întoarce-te la lucrurile simple, îți va fi mult mai bine”.

Sud-coreeanul Kim Ung-Yong este omul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenta de pe pamant la ora actuala, fiind trecut in Guinness Book World of Records cu un IQ de 210 unitati (fizicianul englez Stephen Hawking avea 160).

Asiaticul nostru a vorbit de la 6 luni, la 3 ani citea cursiv (japoneza, engleza, germana – pentru invatarea unei limbi straine avand nevoie de aproximativ 30 de zile).

La 4 ani rezolva integrale si calcule diferentiale, scria poezii si era, de asemenea, un pictor remarcabil.A fost ca student invitat la Universitatea de Fizica din Hanyang, unde a audiat cursuri de la varsta de 4 ani pana la 7 ani.In 1970, la varsta de 8 ani, a fost invitat in Statele Unite la NASA, unde a terminat studiile universitare.In 1974, a inceput activitatea sa de cercetare la NASA si a continuat aceasta activitate pana in 1978, cand… s-a intors acasa, in Coreea de Sud.

Aici si-a echivalat, intr-un singur an, toate studiile si s-a angajat… asistent universitar la o facultate din provincie.Intrebat de ziaristi de ce a facut acest gest, Kim Ung-Yong a dat un raspuns uluitor, care, poate, echivaleaza cu cea mai mare descoperire pe care o pot face oamenii:

„Poti avea o capacitate intelectuala mare, poti fi genial la matematica si sa ai abilitati lingvistice de necontestat, daca esuezi la capitolul inteligenta emotionala, daca nu iubesti in mod constant, chiar fara de masura si nu te iubeste nimeni, nimic nu mai conteaza.Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor sa ajunga.Nu e nimic acolo…E pustiu.Intoarce-te la lucrurile simple, iti va fi mult mai bine.”
Sursa: secretele.com

loading...

Add comment