Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

După 7 ani, Mihai Neșu a renunțat la scaunul cu rotile

Mihai Neșu, născut în Oadea, este un fost fotbalist talentat din România, care a jucat pentru cluburile Steaua București și FC Utrecht. În 2011, cariera lui de fotbalist a luat sfărșit, deoarece s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală. De atunci el a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile.

În 2018, după 7 ani de zile el a renunțat la scaunul cu rotile. El arată din ce în ce mai bine și chiar a acceptat să apară în calendarul steliștilor. Drama și durerea prin care a trecut în toți acești ani a fost de nedescris. În urma accidentului, a fost părăsit de soție, apoi și-a pierdut părinții și au urmat ani de tratament foarte costisitoare. A ajuns și la Muntele Athos, unde a discutat cu mai mulți călugări. Însă nu a renunțat niciodată la luptă și a continuat să meargă înainte.

Astăzi, la vărsta de 35 de ani, el spune că trăiește cea mai frumoasă perioadă a existenței sale.Are și o pagină de Facebook intitulată „Uniți pentru Mihai”. Acolo, a apărunt recent o postare cu o fotografie, în care Mihai Neșu apare fără scaunul cu rotile. El a fost pozat stând pe un fotoliu, imagine care a apărut în calendarul „UEFAantasticii România 100”.

loading...

Add comment