Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu te obosi să convingi pe nimeni de nimic.Fiecare vede doar atât cât înțelege

Nu încerca să convingi pe nimeni de nimic.Dacă cineva nu crede un anumit lucru deja, nu există niciun motiv să îl facă să creadă ceea ce tu le spui.Fiecare vede doar atât cât înțelege.Fiecare are părerea lui personală.

Nu trebuie să convingi pe nimeni de nimic. În orice moment, încerc să mă conving singur. Dar nu sunt perfect. Încă mă încurc uneori. Sunt uman la fel ca toți ceilalți și tot trebuie să muncesc pentru a trăi o viață autentică, cu intenții centrate pe inimă. Dar nu trebuie să conving pe nimeni că sunt demn de respect, bunătate, considerație și iubire.Pentru că sunt, în esență, un copil nevinovat care fac constant tot ceea ce știu să fac.Nu trebuie să apăr ceea ce cred sau să fac pe cineva să creadă ca mine.

Dacă cineva nu rezonează cu cine crede că eu sunt, ei bine, asta este.Nu toată lumea este la fel.Nu toți te apreciază cu adevărat pentru cine ești azi.De multe ori, te lupți să convingi pe cineva din viața ta să vadă lumea cum o vezi tu, dar în final eșuezi.Nu are rost să încerci să convingi oamenii că au nevoie de tine doar pentru că tu ai nevoie de ei.Poate fi obositor să te afli în preajma cuiva care refuză să înțeleagă.

Sunt persoane în viața ta, pe care nu va mai fi nevoie să le convingi de nimic.Pentru că ei știu deja totul.Lumea este plină de tot felul de oameni.Acești oameni au tendința de a fi judecători, aspri și supărați. Adesea preiau conversațiile și se felicită atunci când par a fi mai înțelepți decât tine. A fi în preajma cuiva ca acesta poate declanșa sentimente complicate. Oamenii care pozează ca superiori ne pot face să ne simțim enervați, supărați, inferiori sau nesiguri.De aceea, este mai bine să stăm departe de acest tip de oameni.

Stabilirea limitelor poate fi dificilă, mai ales dacă nu sunteți obișnuit să le implementați sau dacă cealaltă persoană are o personalitate puternică. Rețineți că stabilirea limitelor nu este doar pentru cealaltă persoană, este și pentru tine. Deoarece știm că nu îi putem controla pe ceilalți, știm că este posibil să nu-și schimbe comportamentul atunci când stabiliți granițe, dar este important pentru dvs. să vă faceți vocea auzită.Să nu vă mai obosiți să convingeți pe nimeni de nimic.Fiecare vede doar atât cât înțelege.

loading...

Add comment