Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri care enervează Vărsătorii

Fiecare semn zodiacal are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un Vărsător sau aveți în familie un nativ în această zodie, este bine de știut ce lucruri îl enervează sau deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, desigur. Noi te vom ajuta. Iată o listă cu șapte lucruri care îi enervează pe nativii zodiei Vărsător. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi.

1. Vărsătorii se enervează foarte tare atunci când văd că cineva îi face rău unui animal. Ei iubesc foarte mult animalele și nu le-ar răni niciodată.

2. Ei se enervează atunci când un prieten drag îi trădează și se simt dezamăgiți complet. Capricornii sunt întotdeauna acolo pentru cei dragi la nevoie și se așteaptă în schimb la același luru.

3. Ei se enervează atunci când sunt înconjurați de nedreptate și de ipocrizie sau atunci când cei din jur nu sunt sinceri cu ei și inventează tot felul de scuze. Ei sunt greu de păcălit și își vor da seama rapid de intențiile oamenilor.

4. Ei se enervează atunci când cei din jur încearcă să le controleze viața și să le dicteze mișcările. Ei sunt firi independente care își urmează propriul drum în viață și nu țin cont de părerea nimănui.

5. Ei se enervează atunci când sunt înconjurați de oameni „înguști” la minte. Vărsătorii sunt firi inteligente, cu o minte analitică, care învață rapid și acumulează cunoștiințe foarte ușor.

6. Ei se enervează atunci când sunt jigniți sau provocați de cei din jur și au tendința de a-ți plăti cu aceeași monedă.

7. Vărsătorii se enervează foarte tare când cineva este rănit și ar face orice este posibil să dea o mână de ajutor.

loading...

Add comment