Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 motive pentru care toată lumea are nevoie de un prieten Berbec

Extrovertit, independent, amuzant și răcoritor de cinstit,Berbecul are multe de oferit ca prieten. Un prieten Berbec va sta pe lângă tine la nevoie, îți va da întotdeauna o mână de ajutor și îți va face viața mult mai interesantă.Iată cinci motive pentru care ai nevoie de un prieten Berbec în viața ta.

1. Te vor apăra întotdeauna.
Oamenii născuți sub acest semn cred că loialitatea este cel mai important ingredient într-o bună prietenie.Odată ce un Berbec decide să fie prietenul tău, te va apăra până la moarte.Nu e vorba de faptul că sunt dispuși să mintă în numele tău – doar că o văd ca fiind datoria lor de a-ți susține prietenul.

2. Ei te vor înveseli chiar și atunci când ai probleme.
Berbecii nu numai că își urmăresc obiectivele, dar ei se bucură și de triumful prietenilor lor.Ei sunt unul dintre semnele cel mai puțin geloase ale zodiacului.În ceea ce îi privește, succesul tău este succesul lor.Ei vă vor sprijini în încercarea de a-ți atinge obiectivele și vor face prieteni minunați de responsabilitate.

3. Au o inimă mare și multă dragoste de oferit.
Ei vă dau multe șanse. Ei te iartă pentru neajunsurile tale. Te lăsă să-i vezi inima, te lăsă să-i citești mintea, te lăsă să intri la ei în casă.

4. Berbecii sunt curajoși.
Berbecul este cel mai curajos semn zodiacal. Inima unui Berbec este neînfricată. Ei vă vor face să vă simțiți vii așa cum nu v-ați simțit niciodată înainte. El va fi întotdeauna acolo când ai nevoie și nu va renunța niciodată la tine, indiferent de ce se întâmplă. Nu conteaza daca drumul este plin de obtacole, un Berbec va merge pana la capătul lumii pentru a te intalni.

5. Berbecii sunt cinstiți și direcți.
Nu le pasă dacă îți place sau nu ce are de zis, el vrea întotdeauna să-ți comunice adevărul.

loading...

Add comment