Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri care enervează Gemenii

Fiecare semn zodiacal are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un nativ Gemeni sau aveți în familie această zodie, este bine de știut ce lucruri îl enervează sau deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, desigur. Iată o listă cu șapte lucruri care îi enervează pe nativii zodiei Gemeni. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi.

1. Gemenii se enervează foarte tare atunci când cineva le închide telefonul în nas. Nu vor mai răspunde ulterior acelei persoane sub nicio formă.

2. Gemenii se enervează atunci când sunt prinși într-o conversație importantă și cineva îi întrerupe cu tot felul de subiecte stupide.

3. Ei se enervează atunci când trebuie să fie punctuali. Nu se descurcă foarte bine în aceste situații, deoarece se simt presați și stresați de timp.

4. Ei se enervează atunci când vorbesc cu oameni fără simțul umorului. Ei au simțul umorului, le place să facă glume și nu îi înțeleg pe cei care nu simt glumele lor.

5. Ei se enervează atunci când poartă haine incomode, prea strâmte. Nu se simt deloc în largul lor și abia așteaptă să ajungă acasă să se schimbe.

6. Gemenii se enervează foarte tare când nu le merge internetul în casă, când își uită telefonul acasă sau este câte o pană de curent. Nu reacționează prea bine în aceste situații și n-ai cum să-i mai calmezi.

7. Gemenii se enervează tare când cei din jurul lor se simt jenați să spună lucrurilor pe nume, spunând tot felul de scuze stupide sau chiar minciuni fără rost. Ei sunt firi loiale și sincere și se așteaptă să primească în schimb același lucru de la oamenii cu care interacționează.

loading...

Add comment