Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Care sunt efectele salviei asupra organismului nostru?

Salvia este o planta care este originara din Mexic. Un membru al familiei salvia, această plantă halucinogenă naturală a fost folosită timp de secole de indieni pentru ghicire spirituală, șamanism și practici medicale.Salvia produce efecte halucinante vizuale similare cu medicamentele halucinogene, cum ar fi LSD, inclusiv experiențele mistice și spirituale.Salvia a devenit popular ca un medicament recreațional în rândul adolescenților și adulților tineri. Ea acționează rapid, se crede că are o incidență scăzută a efectelor secundare și un potențial scăzut de dependență , nu este considerată foarte toxică și este ușor de obținut.Cu toate acestea, există preocupări că aceasta ar putea avea efecte asupra gândirii și asupra sănătății mintale . Impactul pe termen lung al utilizării acestuia rămâne neclar.

În unele locuri, salvia este considerată „o mare legalitate”, un medicament recreațional care nu se încadrează în niciuna dintre clasificările drogurilor ilegale.
Cu toate acestea, ca și celelalte legi, este posibil să nu fie sigur sau chiar legal. În unele state, este vorba despre un medicament de tip I și vânzarea nu este permisă. Salvia este un halucinogen, ceea ce înseamnă că îi determină pe utilizator să vadă sau să simtă lucruri care nu sunt chiar acolo. Unele dintre aceste halucinații și senzații sunt considerate asemănătoare viselor, unde este posibil să nu poți spune diferența dintre lucrurile care sunt într-adevăr acolo sau nu.

Din cauza modului in care ingredientul activ afecteaza creierul, oamenii de stiinta cred ca ar putea avea implicatii pentru dezvoltarea terapiei pentru a trata schizofrenia , dementa si tulburarile bipolare
Sunt necesare cercetări continue pentru a determina dacă mecanismul unic de acțiune al medicamentului în creier se poate dovedi util ca cunoaștere în dezvoltarea de noi tratamente pentru demență, dependență și alte boli ale sistemului nervos central.

loading...

Add comment