Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ceaiul de vânătă scade colesterolul, elimină insomniile și te scapă de constipație

Vinetele sunt fructe originare din subcontinentul indian și acum găsite în întreaga lume în diferite bucătării. Deși este considerat adesea o legumă, acest produs cu aspect unic este cunoscut ca „vinetă” în Anglia. ceste fructe lucioase purpuriu sau negru pot crește mai mult de o lungime în soiurile sălbatice, deși în general sunt considerabil mai mici.Vinetele sunt cunoscute pentru faptul că au o gamă unică de beneficii pentru sănătate, inclusiv o capacitate de a ajuta la construirea oaselor puternice, de a reduce simptomele anemiei și de a crește cunoștințele. Vinetele sunt bune și pentru pierderea în greutate, pentru gestionarea diabetului, pentru îmbunătățirea sănătății cardiovasculare și ca un element bun pentru sistemul digestiv.

Vinetele reduc prezența colesterolului LDL rău în organism și stimulează absorbția colesterolului HDL bun.chilibrul colesterolului din organism fluctuează constant în funcție de alimentele pe care le consumăm și le transmitem folosind un raport (raportul colesterol total la HDL). Cu cât avem mai mult colesterol HDL, cu atât mai bine. Reducerea nivelului de colesterol LDL poate preveni atacurile de cord, accidentele vasculare cerebrale și ateroscleroza. În cele din urmă, bioflavonoidele din vinete sunt excelente pentru reducerea tensiunii arteriale, ceea ce reduce tensiunea și stresul asupra sistemului cardiovascular, îmbunătățind astfel sănătatea inimii tale.

Concluziile obținute din studii efectuate pe animale sugerează că nasunina, un antocianină din pielea vinetelor, este un puternic antioxidant care protejează membranele celulelor creierului de deteriorarea radicalilor liberi.De asemenea, ajută la transportul de nutrienți în celulă și la mutarea deșeurilor.Cercetările au arătat că antocianinele ajută la prevenirea neuroinflamării și facilitează fluxul de sânge către creier.Aceasta ar putea ajuta la îmbunătățirea memoriei și la prevenirea tulburărilor mentale legate de vârstă.

Ceaiul de vânătă te scapă de constipație, este un laxativ natural excelent.Iată cum se prepară acesta:
Vom avea nevoie de 2 rondele de vânătă, 300 de ml de apă, 1-2 lungurițe de miere.Punem apa la fiert și atunci când începe să fiarbă, adaugă cele 2 rondele de vânătă și lasă la infuzat timp de 10 minute.După ce s-a răcit adăugăm mierea.Consumați o cană de trei ori pe zi timp de trei săptămâni și veți vedea efectele imediat.

Nu uitați! Înainte să începeți să consumați acest ceai trebuie să întrebați medicul dvs.

loading...

Add comment