Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
retete cu nuca

4 rețete cu nuci – pentru boli de stomac, bolile pancreascului și ficatului.

Nucile sunt un super-aliment, bogate în vitamine, minerale, fibre, proteine și acizi grași esențiali. Ele pot aduce multe beneficii sănătății, inclusiv îmbunătățirea funcției digestive și hepatice. Iată patru remedii bazate pe nuci pentru bolile de stomac, pancreas și ficat.

1.Laptele de nucă pentru sănătatea stomacului.
Laptele de nucă este o opțiune nutritivă și delicioasă care poate ajuta la ameliorarea problemelor de stomac. Acesta este o sursă excelentă de fibre, care contribuie la menținerea unui sistem digestiv sănătos prin prevenirea constipației și susținerea unui tranzit intestinal regulat.

Rețeta: Mixați 1 cană de nuci crude și 4 căni de apă într-un blender până obțineți un lichid cremos. Strecurați laptele printr-o pânză de tifon și păstrați-l la frigider. Consumați 1-2 pahare pe zi.

2.Ceai de nucă pentru pancreas.
Nucile sunt o sursă bună de antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației în pancreas.

Rețeta: Pisați câteva nuci și adăugați-le într-o cană de apă clocotită. Lăsați infuzia să stea timp de 15 minute, apoi strecurați și beți.

3.Smoothie cu nuci pentru ficat.
Nucile sunt bogate în acizi grași Omega-3 și aminoacizi, care pot ajuta la reducerea inflamației și la detoxifierea ficatului.

Rețeta: Amestecați 1 cană de lapte de nucă, 1 banană, 1 lingură de miere și o mână de spanac într-un blender. Beți acest smoothie în fiecare dimineață.

4.Salata de nucă pentru detoxifierea ficatului.
Salatele cu nuci sunt o modalitate delicioasă de a integra nucile în dieta zilnică. Ele ajută la susținerea funcției hepatice prin furnizarea de acizi grași esențiali, care sunt necesari pentru detoxifierea organismului.

Rețeta: Combinați spanacul proaspăt, roșiile cherry, bucățile de avocado și nucile tocate într-un bol mare. Adăugați dressing de ulei de măsline și lămâie.

Rețineți că aceste remedii nu sunt un substitut pentru tratamentul medical, dar pot fi o parte complementară a unui stil de viață sănătos. Discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice tratament natural.

loading...

Add comment