Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Renunță la vopseaua de păr plină de chimicale,iată metode naturale de acoperire a firelor albe

Apariția firelor albe este un proces natural care începe imediat după vărsta de 30-35 de ani în medie. Acest lucru se datorează scăderii pigmentului de colorare numit Melanin. Există o varietate de coloranți și proceduri pe piață pentru a ajuta la refacerea culorii noastre naturale. Astfel de tratamente, deși eficiente, sfârșesc să ne despică părul de uleiurile lor naturale.Pentru a evita acest lucru și pentru a ne acoperi firele albe, vă prezentăm câteva ingrediente naturale care acționează destul de binevă vor oferi o culoare bună și vă vor hrăni părul în același timp.

Coaja de cartofi

Cartofii conțin o cantitate mare de amidon. Datorită acestei proprietăți, cojile acționează ca un colorant natural care vă ajută să vă păstrați culoarea parului. Acest ingredient va acoperi treptat firele albe pe o perioadă de câteva luni. Strângeți cojile de cartofi și fierbeți-le timp de aproximativ 10 minute. Lăsați amestecul să se răcească, înainte de al vărsa peste păr. Întindeți uniform pe păr și mențineți-l timp de 30 de minute. Clătiți cu apă.

Cafeaua

Cafeaua este un agent de vopsire de succes pentru a acoperi părul gri. Utilizarea regulată va face o diferență semnificativă față de culoarea părului, făcându-le să pară naturale și sănătoase.Începeți prin a cumpăra cafea obișnuită sub formă de pulbere, asigurați-vă că ați cumpărat cea mai întunecată, fără a adăuga coloranți sau aromă. Combinați 2-3 linguri de cafea (în funcție de lungimea părului) cu 100-150 ml de apă. Se fierbe amestecul până când obțineți un lichid întunecat, cu o consistență groasă. Lăsați-o să se răcească și aplicați-o uniform în par. Păstrați amestecul în părul dvs. timp de aproximativ 45 de minute și spălați ca de obicei.

Ceaiul negru

Se prepară câteva cești de ceai negru foarte puternic (folosind 6 linguri de plantă), se răcește și se toarnă prin păr. Lăsați-l să se înmoaie până la 30 de minute înainte de clătire cu apă caldă.

loading...

Add comment