Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum va fi vara dvs. din 2019 în funcție de zodie?

Nu va dura mult până când vara va fi iar lângă noi! Aștepți deja timpul liber de la locul de muncă și zilele lungi și calde sau vă este frică de căldură? Veți fi mai pregătit pentru sezonul cel mai apreciat al anului, odată ce veți ști ce se va întâmpla atunci! Noi își vom spune cum te distrezi în vara lui 2019, în functie de semnul tau!

Berbec
Vara ta va fi cu adevărat fierbinte, literalmente! Cel mai probabil, după numai trei luni, veți cunoaște tot felul de tratamente pentru mahmureală și insolație, deoarece veți petrece cea mai mare parte a timpului afară. Nu neaparat la festivaluri de muzică sau la concertul lui Rihanna, doar la distracție, soare și mare, cu prietenii.

Taur
Ați achiziționat deja cel mai tare costum de baie și o pălărie de plajă, dar va trebui mai întâi să pierdeți toate aceste kilograme în plus! Principalul conflict din vara ta va fi lupta cu kilogramele provocată de tentațiile culinare. Ferește-te, pentru că acest război poate fi fără sfârșit și ar putea duce la o vară petrecută în restaurante, evitând toate sălile de gimnastică!

Gemeni
În această vară, vă veți petrece la maxim și veți fi ultimul care va pleca de la petreceri! Cel mai probabil, pentru că prietenii tăi s-au săturat să te tragă de sub mesele în care te-ai prăbușit după ce ai băut cocktailul „ucigaș” făcut special de barmanul cu care flirtezi.

Rac
Nu vă faceți griji, vara dvs. va fi minunată! Probabil că o veți petrece așa cum doriți. Deoarece nu stați atât de bine financiar, veți obține un loc de muncă, dar, pentru că nu este bine plătit, primele luni veți munci din greu să vă permiteți măcar la sfărșitul lunii septembrie o mică vacanță.

Leu
Savana devine mai fierbinte în timpul lunilor de vară, prin urmare leoaica va petrece întreaga vară pe străzile orașului, înconjurată de admiratori. Va face plajă pe cele mai exclusiviste plaje.

Fecioara
Pragmatismul vostru nu reușește niciodată să ne uimească! Veți face economii pentru o minunată vacanță pe plajele din Grecia, care va avea loc cel mai probabil în septembrie. Până atunci, trebuie să fie cineva dispus să muncească pentru a strânge banii!

Balanța
Doar evenimente incitante vă stau la dispoziție în această vară! Jumătate din timp va trebui să-ți exersezi abilitățile magice în diplomație, încercând să-ți reconciliezi prietenii care vorbesc despre cea mai bună destinație pentru vacanță, iar cealaltă jumătate vei petrece vizionând reluărilor filmelor și serialelor TV.

Scorpionul
Veți petrece planificarea de vară cea mai crudă, într-un birou, la locul de muncă, uitându-va la colega cea nouă. Partea bună este că nici nu veți simți valul căldurii, pentru că veți fi ocupați uitându-vă la fiecare mișcare și cunoașterea tuturor gesturilor , astfel încât să obțineți satisfacția meritată.

Săgetătorul
Sunteți o persoană activă și puternică, astfel încât nu ați fi putut să vă petreceți vara făcând altceva decât să practicați un sport extrem. Nu vă faceți griji, nu vă veți plictisi, pentru că ați reușit să strângeți niște dușmani, în ciuda personalității tale fermecătoare.

Capricornul
De ce contează ce faci toată vara, când vine toamna? Sunteți o persoană realistă, prin urmare veți evita aventurile de pe litoral și cheltuirea banilor pe costume de baie sexy, atunci când preferați să investiți în haine de toamnă, să faceți rezervări și să cumpărați consumabile de birou.

Vărsătorul
Varsatorul va petrece vara filmand videoclipuri pe YouTube! În timp ce toți ceilalți se „prăjesc” sub razele soarelui, el ne va arăta cum vă puteți distra singuri în oraș: capturați noaptea licurici, ascultați ecoul pe străzile abandonate și sortați scoicile primite de la prietenii care tocmai s-au întors de la plajă. Destul de interesant!

Pești
Pești se vor distra la intensitate maximă în vara lui 2019. Vor uita complet de responsabilități și de probleme. Vor lăsa razele soarelui și apa mării să-i relaxeze și să-i binedispună. Vor cunoaște oameni noi și vor primi tot felul de avansuri romantice, la care trebuie să aiba un pic de grijă cum le răspunde.

loading...

Add comment