Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 calități și defecte ale Capricornilor

Nu există nici o persoană pe acest Pământ care să nu fi aruncat o privire la horoscopul său cel puțin o dată datorită curiozității. Deși mulți nu cred în astrologie, nu se poate nega faptul că există adesea lucruri foarte adevărate în ceea ce privește semnele zodiacale scrise de astrologi. Deși se pot scrie o mulțime de lucruri pe această temă, noi am rezumat cele mai importante calități și defecte ale Capricornilor. Oamenii născuți sub acest semn având o personalitate deosebită.

1. Capricornii sunt de încredere și de cuvânt. Ei se descurcă adesea bine în lumea afacerilor, datorită hotărârii lor de a face lucrurile să meargă cât mai bine.

2. Ei oferă cele mai bune sfaturi la greu. Caracterul lor practic și de rezolvare a problemelor le permite să evalueze în mod obiectiv situația și să ofere sfaturi utile cu privire la ceea ce ar trebui să se facă în acest sens.

3. Capricornul are un simt unic al umorului ușor sarcastic. Nu toată lumea îl înțelege.

4. Atunci când sunt trădați, Capricornii nu pot să ierte sau să uite.

5. Capricornii au standarde ridicate. Fie că este vorba de cariera lor, de dragostea vieții sau de orice altceva, ei se vor mulțumi numai cu lucrurile cele mai bune.

6. Capricornul nu se opreste niciodată până când nu reușește tot ce își propune.

7. Capricornul poate fi rezervat și are nevoie de timp pentru a se deschide în fața persoanelor noi din viața lui.

8. Capricornul are o parte nebună și distractivă care iese la suprafață în jurul prietenilor.

9. Când un Capricorn amână să acționeze e din cauză că se teme să eșueze. Petrec mult timp plănuind și țin să facă lucrurile perfect.

10. E greu să schimbi părerea unui Capricorn, fiindcă sunt încăpățânați și determinați.

11. Nu te mira dacă un Capricorn devine rece și încetează să-i mai pese. Odată i-a păsat, dar e vina ta că nu ai văzut asta.

12. Dacă există o trăsătură pe care Capricornul o găsește irezistibilă într-un potențial partener, este cineva care îi inspiră încredere de la prima vedere.

loading...

Add comment