Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ghimbirul, un miracol pentru sănătate

Această mirodenie miraculoasă are proprietăți favorabile digestiei, în plus față de numeroasele sale beneficii pentru sănătate.

În India, ghimbirul este folosit liber în viața de zi cu zi. Ceaiul infuzat de ghimbir este un favorit al gospodăriei, și este antidotul bunicii pentru lupta împotriva frigului și a gripei.

Încercați să beți zilnic o ceașcă de ceai din ghimbir proaspăt chiar înainte de masă pentru a vă spori digestia și pentru un intestin sănătos! Puteți să-l răzăliți și să-l puneți în ceai fierbinte, să-l adăugați în sucuri, produse de cofetărie, piureuri și multe altele. Experimentați și distrați-vă.

Beneficii minunate ale ghimbirului.

Ai o senzație de foame? Mănâncă un mic proaspăt ghimbir chiar înainte de masă pentru a-ți inspira apetitul și a-ți activa sucurile digestive. Consumul de ghimbir îmbunătățește absorbția și asimilarea substanțelor nutritive esențiale din organism.Ghimbirul este foarte bun pentru curățarea sinusurilor, mai ales în lunile mai reci.

Senzație de greață? Ghimbirul poate ajuta foarte mult, de preferință combinat cu o lunguriță de miere naturală. Ghimbirul, cu proprietățile sale antiinflamatoare, ajută în durerile articulare. Luați un ulei esential de ghimbir, puneți-l în baie și masați zonele afectate, pentru că ajuta la durerile musculare si de articulatii.

Aveți probleme cu somnul? Încercați să adăugați un pumn de ghimbir la un castron de supă, apoi puneți-vă în pat și veți dormi ca un prunc.
Controlează tensiunea arterială ridicată, împiedicând formarea cheagurilor de sânge în artere și vasele de sânge. Se recomandă să beți o lingură de suc de ghimbir proaspăt de două ori pe zi, dar trebuie să vă consultați și cu expertul dumneavoastră în domeniul sănătății înainte de a face acest lucru.

Știai că ghimbirul îndepărtează și respirația urâtă? Apa cu ghimbir poate face minuni pentru respirația urâtă prea și vă va salva de la situații jenante. Vitamina C din sucul de ghimbir ajută la uciderea bacteriilor din gură care cauzează respirația urât mirositoare. Este un tratament natural foarte eficient pentru acnee. Acest lucru este ușor de înțeles deoarece acneea este o afecțiune inflamatorie și ghimbirul este cunoscut că are proprietățile antiinflamatorii.

loading...

Add comment