Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sforait

5 Trucuri simple pentru a scăpa de sforăitul deranjant

Sforăitul poate fi extrem de deranjant atunci când dormi cu cineva.Sforăitul adesea o ferește pe cealaltă persoană de un somn bun, ceea ce poate duce în cele din urmă la dormitoare separate.Ba mai mult, un medic expert în sforăit, din Texas, spune că acesta poate crea probleme reale într-o căsnicie.Nu numai că sforăitul este o pacoste, dar 75% dintre persoanele care sforăie au apnee obstructivă în somn, adică respirația este întreruptă în timpul somnului pentru perioade scurte, ceea ce crește riscul de a dezvolta boli de inimă.

Încercarea unei varietăți de sfaturiși trucuri simple, vă poate ajuta să învățați cum să scăpați de sforăitul deranjant din timpul somnului.

 1. Pierderea în greutate.
  Pierzând în greutate, se reduce excesul de grăsime corporală, astfel încât să vibreze mai puțin țesut.Pierderea în greutate îi ajută pe unii oameni, dar nu pe toți.
 2. Curățarea sinusurilor înainte de culcare.
  Atunci când sinusurile sunt congestionate, trebuie să muncești mai mult pentru a intra și ieși aer prin nas. În unele cazuri, sunt necesare medicamente sau intervenții chirurgicale pentru a curăța sinusurile.
 3. Dormitul pe o parte.
  Probabilitatea ta de a sforăi depinde de poziția în care dormi. Oamenii sunt mai predispuși să sforăie când dorm pe spate.Dacă sunteți unul dintre aceste cazuri și sfărăiți atunci când dormiți pe spate, încercați somnul pe o parte.Luați în considerare și utilizarea strategică a pernelor pentru a oferi confort și pentru a vă menține corpul și capul într-o poziție laterală.
 4. Hidratarea înainte de somn.
  Secrețiile din nas și palatul moale devin mai lipicioase atunci când sunteți deshidratați, de aceea este nevoie de hidratare înainte de somn.bărbații au nevoie de aproximativ 16 căni de apă pe zi și femeile aproximativ 11 căni de apă.
 5. Folosirea unui umidificator în dormitor.
  Deși aerul uscat ar putea să nu fie cauza principală a sforăitului, cu siguranță îl poate agrava. Așa că luați câteva umidificatoare pentru a menține aerul din camera dvs. frumos și umed. Umiditatea adăugată în aer va ajuta la lubrifierea gâtului. Făcând mai ușor să curgă aerul înăuntru și să iasă fără a provoca vibrații zgomotoase.

Aceste practici simple pot face o diferență uriașă în reducerea sforăitului.Deși, uneori sfărăitul poate semnala o problemă medicală și nu poate fi rezolvată atât de ușor.Persoanele care sforăie pe lângă alte simptome, cum ar fi gâfâirea sau sufocarea în timpul somnului, oboseala în timpul zilei, durerile de cap dimineața și senzația de împrospătare la trezire, necesită vizitarea unui medic.

loading...

Add comment