Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cele mai bune alimente pentru a vă încălzi pe timpul iernii

Prietena noastră iarna, se apropie repede, aducând împreună cu ea temperaturile scăzute, vânturile reci de îți taie respirația și zilele pline de zăpadă. Pe mulți dintre noi, vremea de iarnă ne face să ne dorim să rămânem sedentari până vine primăvara. Și dacă nu ați auzit încă, această iarnă se spune că va fi una friguroasă. Din fericire, trăim într-o lume a mâncărurilor. Alimentul este prietenul nostru – întotdeauna a fost și întotdeauna va fi. Mai ales în timpul iernii, când clima arctică vine spre noi, mâncarea este harul nostru de salvare. Deci, când ați stat în frig toată ziua și temperaturile de iarnă v-au tăiat respirația, consultați această listă cu cele mai bune alimente fierbinți pentru a vă liniști și a vă încălzi.

1. Ciocolată caldă.

Ciocolata fierbinte a fost întotdeauna un lucru nelipsit din bucătăria mamei, deoarece este o băutură rapidă și perfectă pentru a calma un copil rece. Împreună cu niște cookie-uri, sau niște biscuți, sunt o combinație perfectă pentru zilele friguroase.

2. Lapte cu fulgi de ovăz

Rețeta mea recomandată este o ceașcă de fulgi de ovaz cu jumătate de ceasca de lapte, încălzit în cuptorul cu microunde timp de un minut, două, apoi dacă aveți prin cămară, puteți adăuga două lingurițe de unt de arahide. Va fi un deliciu perfect pentru a vă încălzi.

3. Cafeaua

De asemenea, cunoscută sub numele de elixirul vieții, cafeaua este o hrană fierbinte pentru corpul vostru. Nu numai că vă ridică temperatura corpului, dar și vă și energizează, făcând zilele de iarnă mult mai ușor de suportat.

4. Pizza

Pizza se găsește peste tot în lume. N-are cum să nu-ți placă așa ceva. Pizza fierbinte, brânză mozarela, sau cașcaval, cu o crustă rumenă. Trebuie să spun mai mult?

5. Macaroane cu brănză

În zilele reci, macaroanele cu brânză sunt un castron de fericire. Dezavantajul este că este nevoie de ceva timp pentru a le face, însă efortul nu mai contează atunci când ajungeți la final și le savurați cu poftă.

6. Supa

Chiar credeți că avea cum să lipsească supa dintr-o o listă de alimente calde, bune de consumat iarnă?

7. Piure de cartofi

Piureul din cartofi, presărat cu un pic de cimbru, sau cascaval ras, este ideal pentru zilele friguroase și vă ajută să vă încălziți rapid.

8. Chilli con carne

 

Chiliul cu carne, este o masă delicioasă și ușor firbinte, vă va încălzi foarte bine într-o zi cu zăpadă.

loading...

Add comment