Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
apa-la-plamani

Eliminarea lichidului din plămâni în mod natural acasă

Sănătatea plămânilor este vitală pentru sănătatea generală a unei persoane.Atunci când lichidul se acumulează în sacii de aer ai plămânilor, în alveole, iar respirația devine dificilă, apare edemul pulmonar.Edemul pulmonar este o afecțiune care implică acumularea de lichid în plămâni.Edemul pulmonar, dacă nu este diagnosticat și tratat corect, uneori poate fi fatal.Există multe simptome ale edemului pulmonar, cum ar fi durerea în piept, tusea, respirația șuierătoare, oboseala, neliniștea, anxietatea și umflarea picioarelor și a altor părți ale corpului.

Edemul pulmonar este în mare parte rezultatul insuficienței cardiace congestive, dar poate rezulta și din motive noncardiogene. Inima nu este capabilă să pompeze sânge cu eficiență optimă; se poate întoarce în venele care transportă sângele în plămâni. Pe măsură ce presiunea din vasele de sânge crește, fluidele sunt împinse în sacii de aer ai plămânilor individului.Există și alte motive în spatele edemului pulmonar, cum ar fi pneumonia, vizitarea în locuri la o altitudine foarte mare și expunerea la anumite toxine și medicamente.

Edemul pulmonar este o afecțiune medicală care îi poate tulbura chiar și pe cei mai rezistenți.Edemul pulmonar face respirația dificilă pentru pacient, deoarece sacii de aer ai plămânilor săi se umplu cu lichide.Pe lângă tratamentul prescris sau realizat de către medic, se pot face câteva modificări ale stilului de viață pentru a vă îmbunătăți starea atunci când suferiți de edem pulmonar.

Terapia cu abur, sau inhalarea cu abur, implică inhalarea vaporilor de apă pentru a deschide căile respiratorii și a ajuta plămânii să dreneze mucusul.Această terapie poate fi o soluție temporară eficientă, dar cercetătorii trebuie să facă mai multe cercetări înainte de a înțelege pe deplin beneficiile terapiei cu abur asupra sănătății plămânilor.

Eliminarea mucusului din plămâni.Drenajul postural implică culcarea în diferite poziții pentru a folosi gravitația pentru a elimina mucusul din plămâni. Această practică poate îmbunătăți respirația și poate ajuta la tratarea sau prevenirea infecțiilor pulmonare.

Ceaiul verde conține mulți antioxidanți care pot ajuta la reducerea inflamației plămânilor. Acești compuși pot proteja chiar și țesutul pulmonar de efectele nocive ale inhalării fumului.

Edemul pulmonar îngreunează respirația și face ca pieptul să se simtă greu și congestionat. Consumul de alimente antiinflamatoare poate reduce inflamația pentru a ameliora aceste simptome.Alimentele care ajută la combaterea inflamației sunt curcuma, verdețuri, cireșele, afinele, măslinele, nucile, fasolea și lintea.

Apa de pe plămâni poate dispărea de la sine cu odihnă. Cu toate acestea, dacă există apă în interiorul plămânilor, aceasta nu va dispărea de la sine și necesită vizita medicului.

loading...

Add comment