Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Îndrăgostește-te de o femeie Vărsător și vei înțelege ce înseamnă iubirea adevărată

Femeia Vărsător este unică, prietenoasă, mereu cu zâmbetul pe buze, pasionată, plină de idei și vise.Combinația ideală pentru a câștiga inimile bărbaților.Ea seduce încet, fără efort, dar hipnotic și magnetic.Pentru că ceea ce se întâmplă cu adevărat este că nu o face în mod intenționat, cu excepția acelor ocazii în care decide să „pună ochii pe cineva” anume.Ea este adesea reticentă să se angajeze într-o relație, dar când o face, femeia Vărsător este un partener foarte loial și devotat.

Femeia Vărsător are o inimă mare.
Adânc în personalitățile lor enigmatice, femeile Vărsător au o inimă mare și generoasă. Caracterul lor caritabil îi împinge să se angajeze voluntar pentru organizații de caritate și să doneze când pot pentru că le place să-i ajute pe cei la nevoie.

Femeia Vărsător este inteligentă.
Îi place să învețe lucruri noi și să aibă o inteligență inerentă celor care le permite să vadă lumea în mod diferit. În ciuda naturii lor timide, femeile Vărsător sunt surprinzător de bune la echipele de conducere.

Ea își pune partenerii întotdeauna pe primul loc.
Femeia Vărsător te va pune inainte de orice altceva. Ea acordă prioritate partenerilor și va renunța la toate pentru a fi alături de ei.Este spontană și te va surprinde mereu cu cadouri plăcute.

Femeia Vărsător este sinceră.
Ea preferă adevărul întreg, urât, netratat și te va iubi foarte mult dacă vei fi la fel cu ea.Nu vă deranjați să încercați să le calmați cu cuvinte false, deoarece vor fi limpezi odată ce vor afla.Femeile Vărsător sunt realiste, asa ca apreciaza atunci cand nu incerci sa ascunzi lucrurile de ele.

Femeia Vărsător are nevoie de încredere deplină înainte de a se deschide în fața cuiva.

Când vine vorba de viața lor, le este greu să fie “cărți deschise”, mai ales într-o nouă relație. Se tem de multe ori să fie vulnerabili în fața partenerilor lor.

loading...

Add comment