Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a fi cu un nativ Balanță

1. Balanța are cele mai bune abilități sociale din zodiac. Oamenii îi iubesc și le place să fie în jurul lor. Balanțele sunt foarte sigure pe ele și stiu să profite de frumusețea lor. Sunt firi foarte sociabile și știu să-și facă prieteni foarte ușor, oriunde merg.

2. Balanțele au o intuiție uimitoare. Nu poți niciodată să complimezi prea mult un nativ Balanță, deoarece ei pot mirosi o minciună la o milă distanță și își dau seama imediat dacă îi minți sau nu. Balanțele știu imediat când cineva are intenția greșită sau le folosește și analizează cu atenție cât de departe pot merge cei din jur.

3. Balanțele nu se indragosteste cu usurinta, dar odata ce o fac, o fac cu adevărat, din suflet si pentru totdeauna. Ele caută deseori relații mai lungi și semnificative, așteptând ca acea persoană potrivită să apară în calea lor.

4. Balanțele au un farmec aparte. Ele au natură prietenoasă și sunt ființe extrem de fermecătoare, atrăgându-i pe cei din jur ca un magnet, fără să-și dea seama. Au multă energie pozitivă și emană multă fericire, lucru care atrage mulți oameni în jurul lor.

5. Balanțele sunt un ascultător excelent și oferă sfaturi bune, datorită logicii și capacității lor de a vedea o situație din toate părțile. Ele sunt calculate și nu te judecă niciodată după aparențe. Sunt genul de persoană care atunci când face un lucru pentru cineva, nu așteaptă nimic în schimb de la acea persoană.

6. Balanța aprecieză lucrurile mai fine din viață. Sunt inteligenți și au un gust deosebit când vine vorba de filme, muzică, cărți și artă.

7. Balanțele iartă, dar nu uită niciodată. Nativii zodiei Balanță sunt suficient de inteligenți pentru a învăța din greșelile lor și au tendința să-și amintească totul cu foarte mare grijă, fără a le repeta.

loading...

Add comment