Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Beneficii ale consumului de avocado pentru sănătate și pierderea în greutate

Acest fruct delicios conține o listă puternică de beneficii pentru sănătate și vă poate schimba corpul și sănătatea numa spre bine. Vă vom arăta toate motivele minunate pentru care merită să iubim avocado.Vom discuta în continuare despre avantajele care le are asupra sănătății și frumuseții noastre, consumul de avocado.

Pierdere în greutate mai rapidă

Studiile arată că persoanele care mănâncă în mod regulat avocado tind să cântărească mai puțin.Fructele sunt bogate în fibre și grăsimi sănătoase, două calități care ar trebui să contribuie la promovarea pierderii rapide a greutății în legătură cu o dietă sănătoasă. Acest tip de grăsimi și fibre ample vă vor ajuta să vă simțiți plini și mulțumiți.

Prin hrănirea corpului cu o grăsime sănătoasă, este mai probabil să eliberați grăsimea din organism. Organismele simt nevoie de a consuma grăsimi în timpul stresului, având avocado în zilele stresante va inversa probabil acest eveniment și vă va ajuta să mențineți o greutate sănătoasă.

Îmbunătățește sănătatea sistemului cardiovascular

Potrivit studiilor, cei care mănâncă dezordonat și au o dietă bogată în uleiuri vegetale inflamatorii și foarte prelucrate, printre care se numără și mâncarea de la fast food, pot crește riscul de a dezvolta diferite tipuri de boli cardiovasculare. Experții medicali ne încurajează să scădem aportul de grăsimi polinesaturate și să creștem cantitatea de acizi grași mononesaturați sănătoși în dietele noastre . Aici apare consumul de avocado. Acesta este bogat în acid oleic mononesaturat și, conform studiilor, această grăsime utilă scade colesterolul periculos din sânge, mărind în același timp colesterolul bun.

De asemenea, nivelurile ridicate de vitamina E din avocado lucrează pentru a preveni oxidarea colesterolului, deoarece acest fruct conține o cantitate mare de potasiu, poate ajuta și la reglarea tensiunii arteriale crescute.

O digestie mai bună

Majoritatea oamenilor nu le place să discute despre sănătatea intestinului, dar când acesta nu funcționează corect, poate deveni destul de incomod. Conținutul de fibre din avocado ajută această parte a corpului să funcționeze așa cum ar trebuie. Un avocado conține 8 grame de fibre solubile și insolubile.

Când aceste fructe devin o parte obișnuită din dieta ta, probabil că vei avea parte de o digestie mai bună și de mișcări normale ale intestinului. Unii profesioniști din domeniul medical prescriu avocado chiar ca un laxativ ușor.

Oase mai puternice

Dacă mâncați un avocado, veți primi aproximativ 50% din cantitatea de vitamina K recomandată zilnic de medici. Acesta este un nutrient pe care oamenii îl uită adesea, dar este unul esențial pentru sănătatea oaselor. Ajută la menținerea sanatatii oaselor și poate reduce riscul de aparitie a osteoporozei mai tarziu in viata.

O mai bună sănătate a ochilor

Un alt beneficiu uimitor pe care îl are avocado pentru sănătatea noastră include reducerea riscului de apariție a cataractei sau a diferitelor boli oculare.Avocado conține Luteină și Zeaxantin. Acești doi nutrienți sunt importanți pentru sănătatea ochilor dumneavoastră și reduc riscul bolilor oculare.

Ajuta la prevenirea caderii parului

Girl shows her damaged hair on white background

Majoritatea oamenilor își pierd părul din cauza deficiențelor de vitamina sau datorită stresului extern pe foliculii de păr. De asemenea, poate cădea din cauza supraexpunerii la temperaturi extreme sau la căldură, precum și la formarea substanțelor chimice sau a colorantului.

Pentru a-ți păstra părul sănătos, pune puțin ulei de avocado în recipientul tău de balsam sau mască, deoarece este un remediu natural eficient în tratarea căderii părului și îmbunătățirea aspectului său.

loading...

Add comment