Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cel mai bun remediu pentru a scăpa de Herpes rapid

Herpes se referă la mai mult de 90 de tipuri diferite de viruși care se încadrează în familia Herpes virdae. Multe tipuri de virusuri herpetice nu afectează oamenii. Virusurile herpetice produc, cel mai frecvent, leziuni la rece, herpes vaginal, zona zoster și varicela la om. Deși nu există nici un remediu cunoscut pentru infecția cu herpes, usturoiul poate ajuta la reducerea frecvenței și severității focarelor.

Usturoiul a fost folosit în scopuri medicinale timp de aproximativ 5.000 de ani. Egiptenii au privit usturoiul ca un remediu pentru oboseală, iar grecii antici l-au considerat leac pentru lepră. Medicii americani și ruși la începutul anilor 1900 au descoperit proprietățile antibacteriene și antivirale ale usturoiului și l-au folosit pentru a preveni infecția și dezinfectarea plăgilor. Usturoiul este, de asemenea, o sursă bogată în vitamina C, care stimulează producerea de interferon, o substanță naturală de combatere a virușilor.

Usturoiul ucide virușii prin contact direct, inclusiv cei responsabili pentru meningita virală, pneumonia virală, precum și infecțiile cu herpes.La primul semn al unui focar, luați usturoi pe cale orală. Cea mai bună formă este brută, tocată, împreună cu mâncarea, cât mai des posibil. Herpesul pe gură sau rănile reci, după ce au erupt, pot fi tratate direct cu usturoi. Cea mai sigură modalitate de a face acest lucru pentru a nu arde pielea înconjurătoare este zdrobirea sau răzuirea unui catel de usturoi și adăugarea câtorva picături de ulei de măsline. Aplicați în mod regulat și urmăriți erupția.

Herpesul este considerat „incurabil”, ceea ce înseamnă că odată ce sunteți infectat, virusul rămâne în organism, ascuns adânc în celulele nervoase. Focarele de herpes apar frecvent în perioade de stres fizic sau emoțional și oboseală, scăderea imunității și suprimarea imunității, în timpul bolii ușoare sau severe, inclusiv infecție cu HIV.

loading...

Add comment