Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Distanța – inamicul relațiilor

Probabil ați auzit de mai multe ori zicala „Distanța nu poate separa două inimi care se iubesc”, însă nu știm cât este ea de adevărată.

Relațiile de lungă distanță sunt provocatoare. O mare parte din bucuria pe care o găsim în relațiile noastre provine din activitățile pe care le putem face împreună cu acea persoană.

Când locuiți într-un alt stat sau țară, totuși, nu puteți împărtăși aceste activități cu persoana pe care o iubiți. Nu vă puteți privi unul în ochii celuilalt și nu vă puteți bucura de plăcerile fizice sau chiar de a împărtăși bucuria simplă a prezenței celuilalt. În funcție de situație, este posibil să nu știți dacă sau când vă veți putea vedea din nou. Nevoia de fi iubit și a te simți iubit, se manifesta diferit în funcție de persoană. Unele persoane se multumesc cu declarații si încurajari făcute chiar și la telefon sau prin mesaje, în timp ce altele au nevoie de prezența acelei persoane, de o îmbrățișare sau de un sărut din partea ei.

Multe relații se destramă pe parcurs din cauza distanței, dar altele devin mai puternice și mai strânse, deoarece există și lucruri bune care pot veni odată cu distanța.

Atunci când vă aflați într-o relație la distanță, dezvoltați forța personală și consecvența. Înveți cum să faci un angajament, chiar și atunci când lucrurile sunt dificile. Atunci descoperi puterea relației tale pentru a depăși toate obstacolele care îți ies în cale.

Se spune însă, că distanța nu separă niciodată două inimi care se iubesc și se îngrijesc una pentru cealaltă. Partenerii care se află într-o relație la distanță au timp să se ocupe de emoții și singurătate, dar absența face ca inima să crească. Acum, în zilele noastre la cât de dezvoltată este tehnologia, putem spune că este destul de ușor să păstrați legătura cu cel iubit, chiar dacă el este în cealaltă parte a planetei, la mii de kilometri distanță.

În concluzie, putem spune că dragostea care o purtăm în inimile noastre ar trebui să fie egală și dacă persoana iubită se află la distanță de noi.

loading...

Add comment