Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

9 lucruri pe care să nu le băgați niciodată într-un prelungitor

Iată nouă articole care, în general, sunt recomandate să nu fie conectate niciodată la un prelungitor.

Electrocasnice mari – articole precum frigiderele, mașinile de spălat sau uscătoarele nu trebuie conectate la o priză de alimentare din cauza cerințelor ridicate de putere. Acestea trebuie conectate direct la o priză de perete.

Radiatoare – Aceste dispozitive consumă multă putere și pot supraîncărca benzile de alimentare, ceea ce duce la supraîncălzire și la potențiale pericole de incendiu.

Aparate de aer condiționat – similar cu încălzitoarele de spațiu, aparatele de aer condiționat consumă o putere substanțială și ar trebui să fie conectate direct la o priză.

Instrumente de coafare a părului – uscătoarele de păr, plăcile de îndreptat sau ondulatorii de mare putere pot supraîncărca o multiplă, mai ales dacă sunt conectate mai multe dispozitive simultan.

Cuptoare cu microunde – Datorită consumului de energie, cuptoarele cu microunde nu sunt potrivite pentru conexiuni cu prize. Acestea ar trebui să fie conectate direct la o priză de perete.

Unelte electrice reîncărcabile – uneltele precum burghiile sau ferăstrăile pot consuma o putere semnificativă în timpul încărcării, așa că este mai sigur să le conectați direct la o priză.

Grătare sau friteuze electrice – Aceste aparate necesită putere mare și pot supraîncărca benzile de alimentare, ceea ce poate cauza pericole electrice.

Echipament medical – Dispozitivele sau echipamentele medicale vitale trebuie conectate direct la o priză dedicată pentru siguranță și alimentare neîntreruptă.

Calculatoare – computerele de jocuri sau cele cu plăci grafice de ultimă generație, împreună cu accesoriile lor, consumă energie substanțială și trebuie conectate direct la o priză de perete pentru a evita supraîncărcarea potențială.

Este esențial să citiți instrucțiunile producătorului și să urmați instrucțiunile de siguranță pentru fiecare dispozitiv pentru a preveni pericolele electrice și pentru a asigura funcționarea corectă.

loading...

Add comment