Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O lecție de viață pentru noi oamenii.O barza zboară peste 14.000 de kilometri în fiecare an pentru a-și revedea partenera care nu poate zbura.

Klepetan este o barză neagră care trăiește în satul Brodski Varos, din Croația. În fiecare an, el zboară din Africa de Sud, unde petrece iarna, înapoi în Croația, pentru a se revedea cu Malena, partenera sa de viață, care nu poate zbura.

Malena a fost rănită de un vânător în 2002 și nu mai poate zbura. Klepetan nu s-a despărțit de ea niciodată, deși a trebuit să călătorească peste 14.000 de kilometri în fiecare an.

Povestea lor de iubire este una incredibilă și a inspirat oameni din întreaga lume. Klepetan este un simbol al dragostei și devotamentului, iar povestea lui este o dovadă că iubirea adevărată poate depăși orice obstacol.Iată câteva detalii suplimentare despre povestea lui Klepetan și Malena:

Klepetan și Malena au fost văzuți pentru prima dată împreună în 1993.
În 2002, Malena a fost rănită de un vânător și nu a mai putut zbura.
Klepetan a continuat să o viziteze pe Malena în fiecare an, zboară din Africa de Sud în Croația.
Klepetan și Malena au avut împreună 62 de pui.

În 2023, Klepetan a sosit în Croația pe 16 martie. A fost întâmpinat cu entuziasm de săteni și de turiști. Malena l-a așteptat cu nerăbdare, iar cei doi s-au îmbrățișat cu emoție.

Povestea lui Klepetan și Malena este o reamintire că dragostea adevărată este puternică și poate depăși orice obstacol.

loading...

Add comment