Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Copiii mei sunt tot ceea ce am mai de preț în viață

Probabil că majoritatea dintre noi găndim la fel și considerăm că, copiii noștri sunt cea mai mare comoară a noastră. Ei ne dau putere în fiecare zi să mergem mai departe cu fruntea sus. Chiar și atunci când suntem triști sau avem probleme, ei ne fac să zâmbim și să uităm de ele.

Îți amintești când erau la școală și veneau cu o notă mare sau cu un premiu? Cum să nu-ți amintești. Te făceau să te simți foarte mândru că ai crescut un asemenea om. Indiferent de situație, noi ne simțim mândrii că i-am crescut și i-am educat cum am știut mai bine.

Ce frumos este când te trezești dimineața și ei vin în pat, te pupă dulce și îți lumineazi ziua cu zâmbetul lor pueril. Nu poți fi supărat pe ei. Ei îți aduc bucurie în viață în fiecare clipă.

Cea mai fericită perioadă din viața unui om, este atunci când devine părinte. Simți cu adevărat cum ai dat naștere unei vieți și că de acum înainte ai un scop în viață. Dacă până atunci au existat momente în care te gandeai că viața ta nu are nici un sens, că nu ai realizat nimic sau că nu ți-ai trăit viața așa cum ai dorit, ei bine, de acum trebuie să te gândești că ai un nou scop în viață și că merită din plin să trăiești pentru el. De acum înainte dacă nu vei ști ce face copilul tău sau nu va fi lângă tine într-un anumit moment din viață, nu vei simți că ești complet.

Consider că familia este cea mai de preț comoară a unei persoane, ea este cea care ne oferă dragoste necondiționată, pace sufletească și cele mai bune sfaturi atunci când avem nevoie. Nu îţi alegi familia. Aceasta este un dar de la Dumnezeu pentru tine, aşa cum tu eşti unul pentru ea. Familia este totul pentru noi. Dacă și tu simți același lucru, înseamnă că ești un părinte adevărat!

loading...

Add comment