Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
picioare umflate

3 tratamente eficiente pentru picioare umflate și obosite – merită încercate și sunt la îndemâna oricui.

Simptomele picioarelor umflate și obosite pot apărea ca urmare a unui efort fizic prelungit, a statului în picioare pe perioade lungi de timp, sau pot fi semnul unor afecțiuni medicale precum probleme de circulație sau retenție de apă. În continuare, vom prezenta 3 tratamente eficiente pentru picioare umflate și obosite.

1.Masaj cu Ulei esențial de Menta

Uleiul esențial de mentă are proprietăți analgezice și antiinflamatorii, care pot ajuta la atenuarea durerilor și a inflamațiilor.

Tratament: Amestecați câteva picături de ulei esențial de mentă cu un ulei purtător (precum ulei de măsline sau de cocos) și masați ușor zona afectată.

2.Infuzie de Pătrunjel

Pătrunjelul este cunoscut pentru proprietățile sale diuretice, care pot ajuta la eliminarea excesului de lichide din organism.

Tratament: Fierbeți o mână de pătrunjel într-o cană de apă timp de 10 minute. Lăsați să se răcească, strecurați și consumați infuzia.

3.Baie cu Sare Epsom

Sarea Epsom are proprietăți antiinflamatorii și detoxifiante, care pot ajuta la ameliorarea umflăturilor și la relaxarea mușchilor obosiți.

Tratament: Adăugați o cană de sare Epsom într-o cada cu apă caldă și înmuiați-vă picioarele timp de 20 de minute. Repetați acest proces ori de câte ori simțiți nevoia de ameliorare.

Aceste tratamente naturiste pot oferi un ajutor valoros, dar nu uitați că este important să căutați sfatul medicului dacă simptomele persistă sau se agravează. Ele pot fi semnul unei probleme de sănătate mai serioase care necesită tratament medical adecvat.

loading...

Add comment