Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 antibi0tice naturale care ucid bacteriile din corpul tău

Spre deosebire de astăzi, în trecut, oamenii trebuiau să se bazeze pe natură pentru a găși remedii naturale pentru bacterii și boli. Deși nu putem să mulțumim mulțumirii moderne pentru creșterea duratei vieții umane, există încă un loc pentru remedii naturale.

După cum știința arată, unele persoane suferă de efecte secundare care dăunează sistemului digestiv după administrarea antibioticelor convenționale, nu este de mirare că antibioticele naturale devin toată furia în aceste zile.Iată 10 dintre antibiotice naturale care ucid bacteriile din corpul uman.

1. Usturoiul și ceapa.
Atât usturoiul cât și ceapa conțin proprietăți anti-cancer, antifungice și antibacteriene. Potrivit publicației revistei Pharmacognosy Reviews , „În momentul în care antibioticele și alte produse farmaceutice nu existau, un bulb de usturoi în sine a reprezentat o întreagă industrie de farmacie datorită spectrului larg de efecte pozitive”.

2. Rădăcina de ghimbir.
Ghimbirul poate fi consumat proaspăt, uscat sau sub forma de ceai. Puteți, de asemenea, să-l luați ca un extract, tinctură, ulei, pastilă sau capsulă. Este un antibiotic puternic, analgezic și agent antiinflamator, capabil să amelioreze bolile și efectele de greață, printre altele.

3. Uleiul de cocos.
Ca antibiotic natural, uleiul de cocos ajuta la vindecarea candidei, negilor, inflamației și tuse. Este, de asemenea, un agent puternic antifungic, antiviral și antimicrobian care împiedică patogeni periculoși să pătrundă în sistemul digestiv.

4. Oțetul de mere.
Oțetul de mere conține acid acetic, un antiinflamator puternic. Ajută la reducerea simptomelor diferitelor afecțiuni, inclusiv gută, artrită și acnee.

5. Mierea.
Mierea conține peroxid de hidrogen, care este adesea utilizat pentru a trata tăieri și leziuni minore. Uimitor, studiile arată că mierea ucide mai mult de șaizeci de tipuri diferite de bacterii.

6. Cimbru.
Uleiul esențial de cimbru este un agent natural antimicrobian și antiseptic care poate fi utilizat pentru a preveni eczemă, acnee și condiții similare ale pielii. Asigurați-vă că o combinați cu ulei de măsline sau de nucă de cocos înainte de al aplica local, datorită potențialului său.

7. Cuișoarele.
Cuișoarele distrug bacteriile și gingivita, ceea ce reduce inflamația gingiilor și îmbunătățește sănătatea orală. Într-un studiu, o clătire cu gura făcută din arbore de ceai, de bază și ulei de cuișoare a ucis mai multe bacterii orale decât clătirea gurii cu apă de gură din comerț.

8. Echinaceea.
Echinaceea este un membru al familiei floarea-soarelui și este cunoscut ca una dintre cele mai bune antibiotice naturale pentru frig. S-a demonstrat științific că suplimentele de echinacea reduc severitatea simptomelor la rece până la 50%. Alte utilizări ale antibioticelor includ febra, infecțiile urechii, infecțiile sinusurilor și piciorul atletului.

9. Uleiul de oregano.
Uleiul de uregano este un agent potent antiviral, antifungic și antiinflamator care tratează infecțiile,paraziți și răceala obișnuită. Luându-l ca supliment, protejează pielea de bacteriile dăunătoare.

10. Extract de semințe de grapefruit.
Extractul de semințe de grapefruit a fost folosit de mult timp pentru a trata infecțiile tractului gastro-intestinal. În plus față de proprietățile sale antibiotice, reduce durerea articulară și protejează pielea de deteriorarea radiațiilor solare.

loading...

Add comment