Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
vlad ciurea

Un renumit doctor rupe tăcerea. O regulă esențială pentru a preveni bolile. „Nu începe ziua cu cafea și țigară de la prima oră”.

Vlad Ciurea este un medic recunoscut și respectat în domeniul sănătății. El este specializat în neurochirurgie. Contribuțiile și experiența sa profesională sunt valoroase în diagnosticarea și tratarea unor afecțiuni complexe ale creierului și măduvei spinării.El aplică tehnici avansate și inovatoare pentru a asigura tratamente eficiente și sigure pacienților săi.

Prin profesionalismul său, Dr. Vlad Ciurea a obținut recunoaștere și apreciere în comunitatea medicală.A fost invitat la diferite emisiuni și a oferit diverse interviuri în care ne-a dat mai multe sfaturi prețioase pentru un stil de viață sănătos. Contribuțiile sale valoroase aduc speranță și îmbunătățesc calitatea vieții pacienților săi.

Una dintre regulile spuse de domnul doctor Vlad Ciurea este să nu începem ziua cu cafea și țigară de la prima oră.Medicul susține că, din punct de vedere al sănătății,nu toată lumea trebuie să bea cafea la prima oră pe stomacul gol.Cu o multitudine de tipuri de cafea, cu zahăr, amară, cu lapte, mai lungă, mai scurtă sau chiar cafea solubilă, medicul recomandă un expresso scurt.

Consumul de cafea și țigări pe stomacul gol poate avea anumite efecte negative asupra organismului.Atât cafeaua, cât și țigara pot stimula producția excesivă de acid gastric în stomac. Atunci când stomacul este gol, acest acid poate irita mucoasa gastrică, cauzând disconfort, arsuri și, în cazuri severe, ulcerații.

Cafeaua poate stimula contracțiile stomacului și intestinelor, ceea ce poate duce la senzația de disconfort abdominal și chiar la diaree. Fumatul poate afecta și el motilitatea intestinală, perturbând tranzitul normal al alimentelor.Consumul de cafea pe stomacul gol poate interfera cu absorbția adecvată a anumitor nutrienți esențiali, cum ar fi fierul și calciul

În general, este recomandat să consumi alimente solide înainte de a bea cafea sau de a fuma. Astfel, vei diminua efectele negative asupra sistemului digestiv și vei ajuta la menținerea unui echilibru mai sănătos în organism.

loading...

Add comment