Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum scăpăm de infectiile urinare, fără antibiotic, rapid și ușor cu remedii naturale

Probabil că majoritatea femeilor s-au confruntat măcar o dată în viață cu o infecție urinară. Dacă ați avut o infecție a tractului urinar, atunci știți ce fel de probleme aduce. Simptomele includ disconfort al vezicii urinare, senzație de arsură, crampe, durere în vezică sau abdomen inferior, incapacitatea de a controla urina etc. Este important de reținut că dacă infecția urinară nu este tratată, aceasta poate provoca afecțiuni ale rinichilor. Acest lucru se datorează faptului că sistemul dvs. urinar acționează ca mecanismul de eliminare a deșeurilor din corpul dumneavoastră. Deci, orice problemă cu acest sistem se poate dovedi a fi dăunătoare pentru corpul dumneavoastră. Dar, puteți trata cu ușurință această problemă acasă! Iată cinci remedii pentru a scăpa de infecția urinară, fără antibiotic.

1. Consumați multă apă.
Ar trebui să beți cel puțin 8 pahare de apă pe zi. Acest lucru este extrem de important deoarece apa potabilă ajută la înlăturarea toxinelor, ajutând astfel la vindecarea infecției. Puteți bea și sucuri de fructe. Amintiți-vă să evitați alcoolul, băuturile carbogazoase și cofeina.

2. Băi cu apă caldă.
Căldura poate ajuta la vindecarea problemelor datorate UTI. Puteți face o baie cu apă caldă (nu fierbinte!), Sau încercați să aplicați un pad de încălzire în zona abdomenului inferior, ceea ce va ajuta la scăderea durerii.

3. Urinați cât de des simțiti nevoia.
Ori de câte ori ai nevoie să te eliberezi, fă-o! Chiar dacă nu se întâmplă nimic, amintiți-vă că de fiecare dată când urinați, veți obține o cantitate mai mare de bacterii. Dacă vă țineți, creșteți șansele de a dezvolta și de a se multiplica bacteriile. Chiar dacă s-ar putea să nu fie confortabil, este important să mergeți ori de câte ori simțiți nevoia la baie.

4. Mâncați castraveți.
Castraveții au o cantitate mare de apă, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a obține o cantitate suplimentară de lichid prin sistemul dvs. atunci când vă aflați într-o perioadă dificilă de băut suficientă apă.

5. Consumați suc de merișoare.
Sucul de merișoare este împachetat cu antioxidanți, care contribuie la formarea sistemului imunitar. De asemenea, conține și alți compuși care ajută la eliminarea microorganismelor care provoacă infecția urinară.

loading...

Add comment