Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
stevie

Ștevie – o plantă deosebită cu calități medicinale remarcabile

Recent, Stevia a fost raportată cu multe proprietăți medicinale.Stevia este capabilă să trateze bolile renale, patologiile hepatice, diabetul, hiperglicemia, hipoglicemia, hipertensiunea, tumorile, bolile microbiene și obezitatea.Printre proprietățile sale medicinale,se numără efecte antioxidante, antidiabetice, antiinflamatorii, antihipoglicemiante, anticancer, vindecatoare renale, vindecatoare cardiace, antilipidemice și hepatoprotectoare.

Scade tensiunea arterială, nivelul zahărului din sânge și combate diabetul.
Tensiunea arterială crescută este un factor de risc major pentru multe boli fatale. Acestea includ boli de inimă, accident vascular cerebral și insuficiență renală. Potrivit unor studii, 174 de pacienți chinezi, controlați cu placebo, au luat fie 500 mg de stevie, fie placebo (pastile false) de 3 ori pe zi. Tensiunea arterială diastolică și sistolică a fost scăzută. Ei aveau, de asemenea, un risc mai mic de hipertrofie ventriculară stângă, o inimă mărită cauzată de creșterea tensiunii arteriale.

Reduce riscul de cancer pancreatic.
Din punct de vedere științific, planta de stevia conține steroli și particule antioxidante, inclusiv kaempferol, quercetină, acid clorogenic, izoquercitin și izosteviol, care sunt toate necesare pentru a reduce riscul de cancer pancreatic.

Menține sănătatea bucală.
Stevia reduce, de asemenea, formarea de bacterii în gură, prevenind apariția cariilor și a gingivitei, motiv pentru care mai multe mărci de pastă de dinți și apă de gură o adaugă în formulele lor.

Ștevia controlează greutatea.
Stevia pe bază de plante și cu zero calorii este foarte recomandată pentru o dietă echilibrată pentru a diminua aportul de zahăr fără a renunța la alimentele dulci. Cauzele fundamentale ale supraponderalității și obezității implică factori precum ședința prelungită, inactivitatea fizică asociată cu consumul ridicat și frecvent de alimente care sunt umplute cu zahăr rafinat.

Ștevia contraatacă riscul de diabet.
Este bine de știut că cercetările arată că stevia nu are calorii sau carbohidrați și, prin urmare, nu are niciun efect asupra glicemiei. Persoanele diabetice se pot bucura în continuare de dulciuri fără a-și crește glicemia atunci când înlocuiesc zahărul cu stevie.

Nu doar gustoasă și dulce în mod natural, stevia are o mulțime de beneficii pentru sănătate pentru noi. Încercați-l dacă doriți să reduceți aportul de zahăr rafinat fără a renunța la dulciuri! Un îndulcitor natural cu beneficii dovedite pentru sănătate precum Stevia poate aduce minuni în dieta cuiva.

loading...

Add comment