Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Învăţaţi să faceţi macerat de CEAPĂ în VIN alb: este un elixir pentru curăţirea venelor şi arterelor de depuneri.

Arterele sunt încărcate cu reziduuri din cauza alimentației dezechilibrate. Următoarea reţetă curăță sistemul vascular – vene şi artere, restabileşte pe cale naturală tensiunea arterială, eliminând ateroscleroza, adică îngroşarea şi rigidizarea pereţilor arteriali.Curățarea arterelor și vaselor este extrem de importantă după o anumită vârstă.

Cum se prepară și cum se administrează?
Macerat de ceapa in vin alb: Ingrediente: – 4-5 cepe rosii – 1 litru de vin alb natural – 2 legaturi de frunze de patrunjel – 250 g de radacina de patrunjel – 150 ml de miere.

Mod de preparare: Dupa ce au fost spalate, cepele rosii se toaca marunt si se adauga intr-un recipient de sticla, turnandu-se peste ele vin alb natural. Se pune la fiert separat radacina de patrunjel dupa ce a fost spalata, curatata si maruntita, adaugand-se si frunzele de patrunjel tocate. Se lasa la fiert pana lichidul scade cu 30-50 %. Dupa ce s-a racit se strecoara. Maceratul de ceapa in vin alb se amesteca cu lichidul strecurat, adaugandu-se 150 ml de miere. Recipientul ermetic se inchide si se lasa 7 zile la macerat. Se agita periodic, iar dupa o saptamana preparatul se strecoara.

Mod de administrare: Se consuma de 3 ori pe zi cate o lingura de macerat, cu 30 de minute inainte de masa. Se consuma pana la terminarea intregii cantitati.

Această rețetă de macerat este una dintre cele mai eficiente remedii pentru curățarea arterelor și venelor de depuneri.

În afară de acest macerat, se recomandă alcalinizarea dietei cu argilă, fructe și legume și consumul din belșug de ceaiuri din plante, de apă de legume, de izvor, de sucuri de legume proaspăt stoarse.

loading...

Add comment