Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
miere-si-nuci

Cel mai bun medicament natural pentru durerile de cap, stomac, inimă și tensiune. Mod de preparare.

Cel mai bun medicament natural pentru inimă, tensiune, stomac și dureri de cap este un amestec de miere și nuci.Desigur, atât beneficiile, cât și daunele oricărui produs sunt determinate, în primul rând, de compoziția lor. Atât mierea, cât și nucile sunt foarte bogate și variate ca compoziție.

Nucile conțin aproape un complex de vitamine complet: vitaminele C, D, E, P, K și B. Soiurile de miere pot varia foarte mult în ceea ce privește conținutul de vitamine, dar grupurile principale sunt încă prezente în orice soi. Soiurile de miere de miere sunt considerate cele mai bogate în conținut de vitamine și microelemente. Deci, dacă vorbim despre un produs natural creat de albine, cu siguranță va aduce beneficii organismului uman.

Mierea și nucile erau folosite încă de la romani,dar noi vom începe cu beneficiile necunoscute pentru sănătate ale mierii și nucilor.În primul rând se spune că scade hipertensiunea arterială.Se recomanda sa mananci in fiecare zi 100 de grame de nuca si aceeasi cantitate de miere pe o perioada de 45 de zile. Aceasta este o cantitate mare de nuci și miere, așa că asigurați-vă că aveți o mulțime și amintiți-vă că nucile au și un efect laxativ.

Amestecul de nuci și miere vindecă ulcerul stomacal. Medicina populară spune că ar trebui să luăm 20 g de nuci zdrobite și să le amestecăm cu apă fierbinte. Se amestecă bine și apoi se strecoară. Vom lua un fel de lapte. Aapoi adăugați 2 linguri de miere în el. Se bea 1 lingura cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa.

Grăsimile nesaturate pe care le conțin nucile ajută la scăderea colesterolului LDL (rău) și la creșterea colesterolului HDL (bun). Un grup de grăsimi nesaturate găsite în nuci, acizii grași omega-3, pare să prevină dezvoltarea ritmurilor cardiace neregulate.De asemenea, mierea poate ajuta la prevenirea bolilor de inimă. Mierea poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale, la îmbunătățirea nivelului de grăsime din sânge, la reglarea bătăilor inimii și la prevenirea morții celulelor sănătoase – toți factori care vă pot îmbunătăți funcția și sănătatea inimii.

Nucile sunt o altă sursă excelentă de acizi grași omega-3. Conțin și magneziu, care s-a dovedit că ajută la reducerea frecvenței migrenelor.Deci, acest amestec este foarte bun și în cazul durerilor de cap.

Specialistii ne sfatuiesc totuși să cerem înainte de a consuma acest amestec natural, părerea unui medic.Persoanele care sunt sensibile la alergii sau au alergii la nuci ar trebui să se consulte cu siguranță cu medicul înainte de a adăuga aceste nuci la dieta lor zilnică.

loading...

Add comment