Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sirop de papadie

Sirop și dulceață din flori de păpădie.Cum se prepara cel mai puternic remediu naturist.

Siropul și dulceața din flori de păpădie, elimină toxinele din organism, întăresc sistemul imunitar și susțin o digestie sănătoasă. În general, oferă beneficii medicinale incredibile, precum și delicii culinare.

Păpădia conține vitaminele A, C și K, precum și unele cantități mai mici de vitamina B. Conține și minerale precum fier și calciu. Păpădia este cunoscută că ajută la probleme precum acneea, digestia și chiar cancerul.

Pentru a prepara siropul de păpădie folosiți doar partea galbenă a florilor de păpădie, altfel siropul va avea un gust amar.Vom folosi 350 de grame de flori de păpădie, apă, o jumătate de cană de zahăr din trestie de zahăr sau zahăr brun, și zeama de la o lămâie.

papadie

Transferați petalele de păpădie într-un recipient și acoperiți complet cu apă. Acoperiți și înmuiați într-un loc răcoros și întunecat, până la 24 de ore.Scurgeți printr-o sită fină într-o cratiță, storcând petalele cât mai uscate cu mâinile. Se adaugă apoi zahărul și sucul de lămâie și se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe neacoperit până se formează un sirop subțire, aproximativ 45 de minute. Se răcește până când siropul se îngroașă ușor.Se toarnă într-o sticlă și se pune la frigider.A se păstra la frigider până la 1 lună.

Iar pentru a prepara dulceața din flori de păpadie vom avea nevoie de următoarele ingrediente: 1 kg de flori de păpădie, 0,5 litri de apă fierbinte, 1 kg de zahăr organic, 5 lămâi de mărime mică, tăiate mărunt, cu coajă cu tot și apă.Se pun păpădie la fiert cu apă până ajung în punctul de fierbere, după care se acoperă cu capac și se lasă 20 de minute.Se strecoară lichidul, presând florile cât mai bine.Se asmectecă florile de păpădie cu zahărul și se fierb din nou pentru 5 minute. Se adaugă și lămâile și se mai lasă să fiarbă încă 5 minute, amestecând permanent.Se îndepărtează de pe foc, se lasă să stea 30 de minute în vas acoperit, apoi se adaugă cei 250 ml apă și se fierbe încă 1 minut.Apoi se păstrează dulceața obținută în borcane de sticlă închise ermetic. Adulții pot lua câte 1 lingură de trei ori pe zi, iar copiii câte o jumătate de lingură de două ori pe zi.Această dulceață de păpădie este utilă în tratarea inflamatiilor gâtului, bronșite, afecțiuni pulmonare, răceli, reumatism, tuberculoză, gută, boli ale aparatului locomotor.

Va sugerez sa va adresati unui medic pentru a cere o a doua parere dacă este indicat să consumați aceste remedii naturiste.

loading...

Add comment