Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
suc-de-telina-si-hrean

Cel mai puternic produs de curățare a organismului în 10 zile.Repară ficatul și întărește imunitatea.

Produsul de curățare a organismului despre care o să vorbim în acest articol este un amestec cu țelină, hrean, lămâie și miere.Un amestec sănătos, la îndemâna oricui, dar care promite să repare ficatul și să întărească imunitatea.

Pentru această reţetă minune pentru organism, avem nevoie de:

  • 1 kg de țelină și rădăcină și frunze
  • 200 grame de hrean proaspăt
  • 3 lămâi
  • 150 grame miere
  • 50 ml coniac

Incepem prin a toca frunzele și rădăcina de țelină prin răzătoare, spălate și curățate înainte.La fel procedăm și cu rădăcina de hrean.Apoi punem legumele tocate într-un borcan mare de sticlă.Peste ele adăugăm sucul de la cele 3 lămâi, mierea, coniacul și amestecăm bine.Se închide ermetic recipientul și se lăsa legumele să stea aşa timp de 3 zile.După cele 3 zile se poate consuma 1 lingură de 3 ori pe zi.Amestecul se va păstra la frigider.

Țelina îmbunătățește funcția ficatului prin creșterea producției de enzime. Studiile arată că țelina ajută la reducerea acumulării de grăsime în ficat. Nutrienții din țelină protejează ficatul și, de fapt, ajută ficatul să producă enzime care ajută la eliminarea grăsimilor și a toxinelor.În plus, ajută la combaterea infecțiilor, deoarece țelina are proprietăți antimicrobiene, care întăresc sistemul imunitar.Iar hreanul, alături de gustul pe care îl iubim, acesta ajută la promovarea digestiei sănătoase. De exemplu, ajută la funcționarea ficatului. Hreanul face parte dintr-un grup numit colagogi, deoarece declanșează vezica biliară să elibereze bilă, un aspect cheie al procesului digestiv care ajută la menținerea întregului sistem sănătos.

Asigurați-vă că anunțați medicul sau un specialist din domeniul sănătății despre orice modificări aduse sănătății sau dietei dumneavoastră, inclusiv orice remedii naturale pe care le luați. Medicii și profesioniștii din domeniul sănătății vă pot ajuta să vă ghidați deciziile și să vă țină la curent cu ceea ce trebuie să faceți pentru a vă proteja sănătatea.

loading...

Add comment