Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sirop de ceapa

Expectorantul natural care calmează tusea, usturimea și mâncărimea în gât – sirop de ceapă cu cimbru și nuci.

Ceapa contine compusi cu sulf care ajuta la combaterea mucusului si favorizeaza eliminarea mucusului din caile respiratorii. Ceapa este considerată a fi printre cele mai puternice antibiotice naturale, care pot combate atât infecțiile virale, cât și bacteriene și pot ameliora simptomele durerii în gât.Iar în combinație cu cimbru și nuci poate aduce mult mai multe beneficii.

Siropul de ceapă, cu cimbru și nuci este un bun expectorant, calmează tusea, usturimea și mâncărimea din gât.Hai să vedem în continuare cum se prepară.

Rețetă sirop de ceapa, cimbru și nuci.
Avem nevoie de 5 cepe galbene,5 nuci întregi, 1 crenguță de cimbru, 3 linguri de miere și 1 litru de apă.Se spală bine cepele, fără se se curețe de coajă, se taie în patru și se pun într-o oală.Nucile se curăță de coajă și se adaugă în oală.Se toarnă apa și se pune oala la foc.Când începe să fiarbă, se pune capacul și se mai lasă să firabă la foc mic, încă 30 de minute.La final de pune cimbrul mărunțit.După ce se răcește amestecul. se strecoară, se pune mierea și se amestecă până când se topește complet.Siropul se păstrează la frigider într-o sticlă de sticlă, închisă ermetic.

Siropul se recomanda in gripe si raceli și in tusea productiva sau seaca.Sirop de ceapa cu nuci si cimbru, este un leac natural si este pacat sa nu profitam de darul oferit.

loading...

Add comment