Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Supa lui Hipocrate, rețetă adaptată și îmbunătățită de un medic german – detoxifiere, slăbire, boli grave

Supa lui Hipocrate, este o supă extrem de bogată în potasiu inventată de cel mai vestit medic al Greciei antice, preluată și recomandată pacienților săi de către Dr. Max Gerson, un medic german ce a practicat în SUA. Gerson afirma că organismul se umple de sodiu prin fertilizanți, insecticide, erbicide și alte chimicale. Nu doar că se umple de sodiu dar de asemenea scade conținutul de potasiu din organism chestiune care schimbă metabolismul celulelor corpului cauzând cancer. Evident dacă singura cauză a cancerului este un teoretic dezechilibrul între sodiul și potasiul din organism, soluția este reechilibrarea dintre aceste două substanțe. Dr. Max Gerson este de părere că nu puteți vindeca organismul dacă nu-l supuneți unei cure de detoxifiere, iar supa aceasta are un asemenea rol.

Ingrediente: O rădăcină de țelină de mărime medie, o rădăcină de pătrunjel de mărime medie, usturoi după gust 4 cepe medii În jur de 700 de grame de roșii, jumătate de kilogram de cartofi, puțin pătrunjel

Mod de preparare: Nu decojiți legumele, spălați-le foarte bine, tocați-le mărunt, lăsați-le la fiert, la foc mic, timp de două ore, într-o oală din inox. Apa folosită pentru fiert trebuie să fie apă pură, de izvor Dați supa printr-un blender în porții mici Păstrați la frigider, dar nu mai mult de două zile Cantitatea de apă pe care o folosiți la fiert trebuie să varieze în funcție de consistența dorită. Consistența finală recomandată de mine este cea a unei supe creme. Lăsați la frigider timp de două zile. De fiecare dată când o consumați, încălziți-o! Acest preparat este folosit intens în terapia Gerson, cunoscută drept terapia folosită în cazul bolnavilor de cancer, care ajută la purificarea rinichilor, la detoxifierea ficatului, repară celulele și le ajută să redevină funcționale. Această supă are numeroase proprietăți benefice asupra sănătății (ajută la digestie, este bogată în fibre, stimulează absorbția vitaminelor și mineralelor).

Istorie: Această rețetă de supă pe bază de legume datează de pe vremea lui Hipocrate – considerat părintele medicinei, care a trăit cu 550 de ani înainte de Hristos. Conform practicilor sale, pacienții suferinzi de boli cronice trebuie mai întâi de toate detoxifiați, adică curățați de toxine. Hipocrate folosea această supă și clisme. Deși seamănă cu supele “cu de toate” preparate de străbunicii noștri, secretul este fierberea legumelor în coajă. Supa este nu doar foarte nutritivă, ci și gustoasă și dietetică depotrivă.

Sursa: https://mancare-pentru-tine.ro/2020/12/08/supa-lui-hipocrate-detoxifiere-slabire-boli-grave/

loading...

Add comment