Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum scapi de durerea de cap în doar cinci minute

Când aveți o durere de cap și pastila de care aveți nevoie nu este la îndemână, situația pare fără speranță. Dar nu este așa. Există o modalitate științifică de a scăpa de o durere de cap numită presopunctură.Această tehnică elimină durerea de cap eficient și rapid. Presopunctura este un fel de masaj, a cărui eficacitate este confirmată de numeroase studii științifice. Prin natura sa, este o formă de acupunctură și reflexoterapie, dar nu necesită cunoștințe medicale speciale.

Cum să masați punctele de acupresură.
În primul rând, luați o poziție confortabilă și relaxați-vă. Masajul nu durează mult de 30 de secunde la 1 minut în medie.Masați un punct cu presare ușoară sau mișcări circulare. De obicei, durerea de cap dispare în timpul masajului sau 5-10 minute după aceea.

Există 6 puncte principale pentru a scăpa de o durere de cap.


Punctul celui de-al treilea ochi, este situat între sprâncene în locul în care podul nasului trece în frunte. Acest punct este, de asemenea, responsabil pentru îndepărtarea oboselii ochilor.

Aceste puncte simetrice sunt situate la baza marginii interioare a sprâncenelor. Masajul din această zonă, de asemenea, ameliorează și îmbunătățește acuitatea vizuală. Masați timp de 1 minut prin presare sau mișcări circulare.

Aceste puncte sunt situate pe ambele părți ale nărilor, în linie cu ochii. Pentru a le găsi, simțiți-vă un stomac în fundul pomeților. Ajută la deschiderea sinusurilor, reduce durerea de cap și durerea dentară și diminuează stresul.

Punctele sunt situate în partea din spate a capului, în mijloc, între ureche și începutul coloanei vertebrale. Masajul acestor puncte ajută la ameliorarea congestiei nazale, durerii la nivelul ochilor și urechilor, dureri de cap severe și migrene.

Punctele sunt situate la 2-3 cm de la începutul părului în zona templului. Presiunea aplicată în această zonă ameliorează durerea în regiunea temporală și oboseala ochilor.

Aceste puncte simetrice sunt situate pe partea din spate a mâinii între degetul mare și arătător. Presiunea aplicată în această zonă, de asemenea, ameliorează durerile de spate, durerea dentară și tensiunea din mușchii gâtului.

loading...

Add comment