Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cei care au bunătate și iubire în inima lor,nu vor fi niciodată săraci.

A avea o inimă bună îți face viața frumoasă, pașnică și plină de satisfacție.Inima ta bună îți permite să urmărești dreptatea și bunătatea care, la rândul lor, aduc dreptate și onoare vieții tale.Bunătatea schimbă totul. A fi bun cu ceilalți este ca și cum ai semăna o sămânță. Vei culege ceea ce semeni.Vei deveni mai bogat.O inimă bună și o faptă bună este întotdeauna rambursată.Prieteniile mari încep adesea după un act de bunătate și amabilitatea schimbă totul în relații.

În momentul în care cineva menționează cuvântul bogăție, cu toții ne gândim la lucruri precum banii, diamante, aur, case, mașini și alte lucruri costisitoare.De ce? Pentru că majoritatea oamenilor cred că asta înseamnă bogăția.Dar, totuși trebuie să vă contrazicem și să vă spunem că adevărata bogăție nu se măsoară niciodată în bani sau bunuri.Probabil că ați auzit de multe ori sintagma „bogat de inimă”.Bogăția unei persoane nu se măsoară în funcție de averea pe care o are, ci de felul în care este capabil să împărtășească ceea ce are cu ceilalți – aceasta este o marcă de bogăție.

De exemplu, ce rost are să ai bogăție dacă ești atât de ocupat încât să nu poți face lucrurile pe care vrei să le faci? De ce să ai o casă de vacanță la malul mării, dar să nu ai prieteni sau familie cu care să o împarți? De ce să vă îngrijorați atât de mult pentru pensie, dacă atunci când va veni ziua în sfârșit, veți fi prea bolnav pentru a face altceva decât să vă așezați în pat și să vă uitați la televizor? Chiar și cel mai bogat om din lume este sărac fără dragoste în inima sa.

Adevărata valoare a unei persoane se află în sufletul său.Adevărata bogăție este pacea sufletului, bunătatea și iubirea inimii.Numai bogăția spirituală este adevărata bogăție.Să nu lăsam banii să vorbească pentru noi, bogăția se află în inimi, nu în foi.Inimile oamenilor sunt de nepreţuit! Banii nu reprezintă nimic altceva decât satisfacerea pasiunilor şi a nevoilor.Bogăţia stă în sufletul omului. Cu cât omul are sufletul mai bun și mai curat, cu atât este mai bogat.

loading...

Add comment