Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
telina-si-miere

Țelina rasă cu miere-calmează durerile reumatice, luptă împotriva obezității și ajută la sănătatea oaselor.

Medicina tradițională cunoaște un număr imens de tot felul de medicamente naturale bune pentru organism.Telina și mierea sunt doar câteva dintre acestea. Țelina este o rădăcinoasă plină de vitamine și minerale.Iar mierea, acest produs albin are efecte antibacteriene, antivirale și anti-alergice, care sunt cunoscute pe scară largă între oameni încă din antichitate.

Împreună, cele două au un efect puternic asupra organismului și sunt capabile să ofere un efect terapeutic ridicat, nu mai rău decât medicamentele tradiționale.Amestecul de țelină rasă și miere este utilizat pentru a trata articulațiile, pentru a curăța sistemul vascular, pentru a elimina toxinele, radionuclidele din corp și pentru a reduce greutatea.În combinație cu o dietă echilibrată, amestecul favorizează pierderea în greutate de până la 8 kg într-o lună.Încă din Antichitate, medicii și vindecatorii foloseau țelina că pe un calmant al sistemului nervos. Te poți bucura de acest efect sub formă de ceai, în special seara sau în perioadele stresante, fiindcă țelina poate diminua oboseala și nervozitatea.

Cum se prepară acest remediu?
Avem nevoie de 1 kilogram de rădăcină de țelină li 150 grame miere de albine naturală.Fără să se curețe țelina de coajă, doar spălată bine cu oțet de mere, deoarece coaja conține cele mai puternice substanțe nutritive și terapeutice, dați-o pe răzătoare și amestecați-o cu cantitatea de miere. Se consumă câte 1 linguriță, de trei ori pe zi.Pentru un efect terapeutic și mai mare, se poate adăuga și morcov ras, măr ras și un pic de zeamă de lămâie.Într-o lună, se pot obține rezultate excelente.

În această combinație de țelină rasă și miere se poate adăuga morcov ras și puțină zeamă de lămâie. Efectul terapeutic va fi și mai puternic.

Foarte important! Înainte de a utiliza acest remediu, este imperativ să rețineți că aveți nevoie și de părerea unui medic. În caz contrar, chiar și o boală mică cu probabilitate ridicată se poate transforma într-o boală cronică periculoasă.Țelina nu este recomandată persoanelor care suferă de afecțiuni renale sau celor care au alergii la plante asemănătoare.

loading...

Add comment