Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mierea cu nucă,rețeta pentru imunitate.Adio răceala.

Din cele mai vechi timpuri, mierea și nucile sunt un simbol al sănătății, puterii și potenței. Au fost folosite de vechii egipteni pentru proprietățile lor afrodisiace și acum fac parte din fiecare manual de medicină naturistă.Acest compus este ideal pentru creșterea fertilității și libidoului atât la femei, cât și la bărbați. În plus, mierea și nucile reglează glanda tiroidă, scad colesterolul LDL și îmbunătățesc memoria. Și, cel mai bine, împreună au un gust fantastic.Vrei să mănânci ceva dulce și să faci ceva pentru sănătatea ta, mierea și nucile sunt o alegere excelentă.

Nucile conțin 9% carbohidrați, 83% grăsimi și 8% proteine. Când vine vorba de grăsimi, are un procent ridicat de acizi grași omega-3 și omega-9. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care suferă de boli de inimă. Nu conține colesterol și nici zahăr, așa că îl puteți consuma dacă suferiți de majoritatea bolilor cronice.Antioxidanții săi fenolici sunt utilizați pentru tratamentul cancerului și a infecțiilor bacteriene.

Mierea este bogată în vitamine B și minerale, conține în special prezența aminoacizilor importanți. Acesta include cupru, fier, calciu și magneziu. Acest produs apicol este important mai ales pentru prelucrarea sângelui și a oaselor. El este, de asemenea, gardianul corpului uman, deoarece este un antioxidant foarte puternic.

Mierea și nucile pentru inimă sunt folosite pentru scăderea tensiunii arteriale și, prin urmare, sunt consumate în fiecare zi timp de o lună. Aceasta este o cantitate destul de mare, deci asigurați-vă că aceste produse naturale le aveți întotdeauna acasă. Nucile și mierea sunt perfecte pentru probleme ale pielii, cum ar fi psoriazisul și eczemele. Acestea oferă cantitatea optimă de grăsimi bune. Cu ajutorul vitaminelor A și E încetinește îmbătrânirea și trebuie consumate în mod regulat dacă doriți să evitați apariția ridurilor.

Mierea și nucile pentru sistemul imunitar au fost folosite din cele mai vechi timpuri. Faceți această rețetă foarte simplă.Se amestecă 500 g de miere cu 500 g de nuci și se adaugă sucul de la o lămâie. Se amestecă bine și se toarnă într-un borcan de sticlă.Această combinație este atât de delicioasă.Acest lucru va crește imunitatea și va reduce anemia.

loading...

Add comment