Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

E dovedit ştiinţific: bărbaţii cu burtă atrag mai multe femei frumoase şi trăiesc mai mult

De-a lungul istoriei imaginea omului ideal s-a schimbat. În Evul Mediu, dacă erai mai plinuț, era un semn al bogăției. În prezent, omul ideal arată mai mult ca o sculptură. Dar asta este ceea ce își doresc femeile? Ei bine, cercetările arată acum că abdomenul lucrat de puțină „bere” este cel de care de fapt, ar trebui să fiți mândru să-l prezentați. Se pare că femeile preferă bărbații cu burtă, spre deosebire de cei care au o burtă sculptată, sau e tot numai „pătrățele”. Pe cât de ridicol pare acest studiu, el a fost dovedit de cercetătorii de la Universitatea Yale. Potrivit aceluiași studiu, atractivitatea unui bărbat este, de asemenea, sporită dacă el este puțin mai în vârstă și are copii.

Potrivit lui Richard Bribiescas, profesor de Antropologie, Ecologie şi Biologie Evolutivă la Universitatea Yale,există o explicație biologică pentru faptul că femeile sunt mai atrase de bărbații care preferă să rămână acasă pe canapea, decât să meargă la sala de sport.Barbatii cu câțiva centimetri în plus pe talie se concentreaza mai mult pe familia lor și au un nivel mai scăzut de testosteron, care asigură un sistem imunitar mai bun şi, ca urmare, o speranţă mai mare de viaţă. Ei sunt mai puțin susceptibili să sufere de anumite boli, cum ar fi atacurile de cord și cancerul de prostată.De asemenea, studiile spun că femeile se simt mult mai încrezătoare și mai sigure pe ele, când au alături un bărbat „fără pătrățele”. Bărbații cu burtică pun mai puțin accent pe aspectul fizic, ceea ce le poate da unor femei mai multă încredere în sine și se pot simți mult mai frumoase în pielea lor.

Deși, am vorbit despre burtică și despre cum bărbații cu burtică sunt mai atractivi decât cei cu pătrățele, asta nu înseamnă că trebuie să mâncăm în exces și să ne răsfățăm cu bere, pizza și alte chestii. Ideea este să mâncăm moderat, cu cât mai puține grăsimi, deoarece alimentele bogate în grăsimi saturate cresc riscul de boli cardiovasculare și diabet, ceea ce poate duce la apariția multor probleme de sănătate.Nu este exclus nici să faceți puțină mișcare zi de zi, sau chiar exerciții fizice în mod regulat pentru a păstra acea „burtică”.

loading...

Add comment